Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Σ.Βελβεντό- Α.Ο.Κρόκος 2-2

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο Βελβεντού μεταξύ της τοπικής ομάδας του Βελβεντού με τον Α.Ο.Κρόκου σε μια ηλιόλουστη ημέρα με χαμηλή όμως θεεμοκρασία.

Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι παρακολούθησαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Στο 6′ λεπτό προσπάθεια του Ευαγγελοπούλου από αριστερά, θα σπάσει την μπάλα στο ύψος της περιοχής στον Μουλασιώτη, θα σουτάρει αδύναμα, με τον πορτιέρο Μούσιου του Κρόκου να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 15′ λεπτό από μεγάλο πλάγιο του Μέτκο, διώξιμο αμυντικών του Κρόκου, η μπάλα θα φτάσει στον Γούτα που θα πιάσει μονοκόμματο σουτ και θα διώξει δύσκολα ο Μούσιος.

Στο 22′ λεπτό δυνατό σουτ του Τσιάρα εκτός περιοχής η μπάλα θα περάσει άουτ.
Στο 24′ λεπτό από ψηλή πάσα του Καρούζου Π. στον Δούμα,με ανάποδο ψαλίδι ο επιθετικός του Βελβεντού θα στείλει την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μούσιου και στην συνέχεια στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0.

Στο 31′ λεπτό από σέντρα του Καρούζου Π. και κεφαλιά Γούτα, η μπάλα θα φύγει άουτ.
Στο 32′ λεπτό το Βελβεντό θα μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τζούτζα.

Στο 45′ λεπτό θα ακυρωθεί γκολ του Κρόκου ως οφσάιντ.

Στο 48′ λεπτό από κόρνερ του Δουλδούρα δεν θα διώξουν οι αμυντικοί και στο δεύτερο δοκάρι ο Βογδόπουλος με δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει για τον Κρόκο σε 1-1.

Στο 57′ λεπτό πάσα του Δούμα στον Καρούζο Ανδ. θα σουτάρει διαγώνια άουτ.
Στο 66′ λεπτό φάουλ του Τούνα η μπάλα θα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι στον Αργυρόπουλο που από κοντά με σουτ θα σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα κάνοντας το 1-2 χωρίς να πανηγυρίσει.

Στο 82′ λεπτό κόρνερ του Ευαγγελοπούλου κεφάλια του Μέτκο θα διώξουν στην γραμμή οι αμυντικοί.
Στο 84′ λεπτό σουτ του Ευαγγελοπούλου εκτός περιοχής διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Μούσιος.
Στο 87′ θα ακυρωθεί γκολ του Βελβεντού για οφσάιντ.

Στο 92ο λεπτό από φάουλ του Ευαγγελοπούλου ο Δούμας μέσα από την μικρή περιοχή με το στήθος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Α.Σ.Βελβεντό: (Δημήτρης Κουτσώνας) Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Θωμόγλου (81′ Πιτσιάβας ), Τζούτζας, Καρούζος Π.( 89’Σάλλα), Μουλασιώτης (54′ Καρούζος Ανδ.), Παπαδόπουλος, Γούτας ( 89 Τσιφτσιάν), Ευαγγελόπουλος, Δούμας.

Α.Ο.Κρόκος: (Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Τουρτούρας,Καρανάνος, Μανώλας,Βουτσίδης, Βογδόπουλος ( 58’Τσέπουρας ), Τσιάρας, Δούλδουρας (79′ Τζιάστας ), Μπελής ( 58′ Γιαννόπουλος ), Τούνας ( 79’Ντανάτσας ) Αργυρόπουλος.

Διαιτητής: Δούμτσης(ΕΠΣ Φλώρινας)

Βοηθοί: Μαρκόπουλος – Ηλεκτρίδης (ΕΠΣ Φλώρινας)

Επιμέλεια ρεπορτάζ – Φωτογραφίες Θωμάς Τσιτσιώκας

Share This Article