Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης 1-1 (Φωτογραφίες – βίντεο)

Παύλος Καλεμκερίδης
4 Λεπτά αναγνωσης

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι 3ης της αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας στην Σιάτιστα μεταξύ του γηπεδούχου Μακεδονικού και του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.

Η ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Γιώργο Σικαλόπουλο στο 25′ λεπτό ενώ το ματς έφερε στα ίσα ο Κώστας Μπόζιαρης με ωραίο γυριστό σουτ κάνοντας το 1-1,ενώ στο 22′ λεπτό ο νεαρός πορτιέρο του Μακεδονικού Σιάτιστας απέκρουσε πέναλτι του Στάθη Αθανασιάδη.

Αρκετός και ο κόσμος στις κερκίδες του Σταδίου της Σιάτιστας αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές,με αρκετή ζέστη.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές,χαμένο πέναλντι,με πολύ ωραίο ρυθμό και με διάθεση και των 22 ποδοσφαιριστών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό,ενώ Ο ΠΑΟΚ Κοίλων ισορρόπησε έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα του Γιώργο Γρηγοριάδη.

Στο 6′ λεπτό ο Παπουτσίδης με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γρηγοριάδη.

Οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν στο 18′ λεπτό κερδίζοντας πέναλτι με τον Ντούκα να κάνει κεφάλια στον αέρα και τον τερματοφύλακα της Σιάτιστας να τον ανατρέπει.

Από το σημείο του πέναλτι ο Στάθης Αθανασιάδης θα εκτελέσει στο 19′ λεπτό αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος θα πέσει σωστά αποκρούοντας το πέναλτι.

Στο 25′ ο επιθετικός του Μακεδονικού Γιώργος Σικαλόπουλος θα βάλει ένα παληκαρίσιο γκολ αφού κέρδισε τις μονομαχίες μπήκε στην περιοχή του Γρηγοριάδη και με άψογο πλασέ θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0.

Στο 35′ ωραία κεφαλιά του Λίτσιου η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Φτάνοντας στο 42′ λεπτό της αναμέτρησης ο ο Καρυπίδης για τους φιλοξενούμενους εκτελώντας πολύ ωραία το κόρνερ,εκεί.πετάχτηκε ο Κώστας Μπόζιαρης και με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου κάνοντας το 1-1

Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ λεπτό οι γηπεδούχοι ο Σικαλόπουλος θα βρεθεί απέναντι από τον Γρηγοριάδη ,θα σουτάρει αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ Κοίλων θα διώξει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 70′ δυνατό σουτ του Μπούρτζου η μπάλα θα φύγει άουτ.

Στο 86′ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα με τον Σταμόπουλο να εκτελεί κόρνερ ,τον νεαρό Νταζάνη να παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έφερε ανάμεικτα συναισθήματα,για τους γηπεδούχους που θέλανε την νίκη,με τους φιλοξενούμενους να φαίνονται ευχαριστημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας

Έτσι οι ομάδες συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας φτάνοντας τους 7 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική (4η) ο Μακεδονικός Σιάτιστας θα παίξει εκτός έδρας με την Α.Ε. Κοζάνης και ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης θα υποδεχτεί τον Τιτάν Σερβίων.

H Athlitikianaskopisi.gr ευχαριστεί θερμά τον Μακεδονικό Σιάτιστας για την άψογη φιλοξενία!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μακεδονικός Σιάτιστας: (Θόδωρος Βόλτσης) Παπαδόπουλος, Σίμος Χ. (82’ Σίμος Β.), Καλόγηρος, Μπατσής Χ., Μπούρτζος Μ., Δεληζήσης (61’ Δούμας), Σικολόπουλος (69’ Τσιούκρας), Αργυρόπουλος, Μπατσής Β., Παπουτσίδης, Μπούρτζος Π.

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Βασίλης Μαντζώλας) Γρηγοριάδης, Δραγώγιας, Καρυπίδης (46’ Χαραλαμπίδης), Γεωργιάδης, Μπόζιαρης, Κυπίρτογλου, Μαντώς (66’ Σταμόπουλος), Μελιδώνης (91’ Καραϊορδανίδης), Ντούκα (57’ Νταζάνης), Αθανασιάδης, Λίτσιος (57’ Νικολαΐδης)

Διαιτητής: Δεληζήσης Αριστοτέλης

Βοηθοί: Λαμπριανίδης – Κωνσταντινίδης

Παρατηρητής: Γράβας Δημήτρης

Περισσότερες φωτοφραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/share/p/Wvx6JkMmWxLBX78a/

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών στην κάμερα της Αθλητικής Ανασκόπησης

Ρεπορτάζ – δηλώσεις – βίντεο

Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article