Α’ Εθνική Γυναικών: Σειρήνες Γρεβενών – ΡΕΑ Ρεθύμνου 1-1 (Φωτογραφίες)

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Σημαντικός βαθμός για τις Σειρήνες απέναντι στη ΡΕΑ Ρεθύμνου!

Η ΡΕΑ ήρθε ως φαβορί στα Γρεβενά και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά την εστία της ομάδας των Γρεβενών,με τις Σειρήνες να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους όμως χωρίς αποτέλεσμα!

Η ΡΕΑ ευτύχησε να προηγηθεί στο 31’ με την Ματέους ενώ νωρίτερα ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχες ,σε σπρώξιμο της Κελεμενί στην μικρή περιοχή!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σειρήνες μπήκαν ψυχομένες και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 54’ με κοντινό πλασέ της Dorcas ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής αρνήθηκε και δεύτερο πέναλτι αγνοώντας και την υπόδειξη του επόπτη!

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, με την ΡΕΑ να απειλεί με μακρινά σουτ ενώ είχε και ένα δοκάρι με την Ματέους με τις Σειρήνες να απειλούν κυρίως με την Situma χωρίς όμως κάποια κλασσική ευκαιρία με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Σειρήνες Γρεβενών: Μπουρτούνη, Δάδιου, Φραγκοπούλου,Αγγελίδου, Μουρατίδου,Κελεμενί,Dorcas, Κωσταρέλα,Situma,Βλάχου,Τάσιου

Αλλαγές: Μπούκα, Μπόζιαρη, Αμαραντίδου

Ευχόμαστε περαστικά στις αθλήτριες μας Αγγελίδου και Μπουρτούνη που τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Γρεβενών και τις περιμένουμε να επιστρέψουν σύντομα κοντά μας πιο δυνατές!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Xristos Dimadis

Share This Article