Γ’ Εθνική: Αστέρας Πετριτή – Καστοριά 1-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Δεν μπόρεσε η Καστοριά να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας, από την Κέρκυρα, αφού υπέκυψε τελικά στον γηπεδούχο Αστέρα Πετριτή, από τον οποίο έχασε με 1-0, με ένα γκολ, που δέχθηκε τρία λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.

Ο Αστέρας Πετριτή ο οποίος είναι πάνω στη γραμμή του υποβιβασμού, χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με αυτόν, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

Ήταν αναγκαίο λοιπόν να πάρει οπωσδήποτε το ματς αυτό και από την αρχή κυνήγησε το αποτέλεσμα και μόνο. Το στήσιμο της ομάδας από τον Ι. Σφακιανάκη, με σφικτή άμυνα ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα και γρήγορες μεταβάσεις όταν την κέρδιζε ώστε με ένα γκολ να πάρει τη νίκη αποδείχθηκε σοφό. Ήλθε λοιπόν η πολυπόθητη νίκη που έδωσε τους βαθμούς στην ομάδα του λιμανιού και απέχει πλέον μόλις μια νίκη από την απ΄ ευθείας σωτηρία.

Δεν ήλθε εύκολα η νίκη, αλλά στο 87΄ όταν ο Χ. Γεωργοπάλης έκανε τη σέντρα και στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Π. Στεργίου που την έστειλε στα δίχτυα λυτρώνοντας παίκτες, προπονητικό τιμ και φιλάθλους. Βέβαια ο Αστέρας ήταν καλύτερος, είχε δοκάρι με τον Γεωργακόπουλο, διαμαρτυρήθηκε για την ακύρωση στο 67΄ενός γκολ που πέτυχε ο Ν. Μεντής, αλλά ο επόπτης έδειξε οφσάιντ, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Διαιτητής: Μπούμπας Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Πασιάς Αριστείδης (ΕΠΣ Ηπείρου)
Διαμαντόπουλος Διονύσιος (ΕΠΣ Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Πετριτή: Τζαφέστας, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας, Στεργίου, Γεωργακόπουλος, Βλαχόπουλος.

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Πάλλας, Μωυσιάδης, Γκέγκας, Παπουτζίδης (55΄ Φωλίνας – 60΄ Σαχινίδης), Μανακίτσας, Τσάκνης, Σαββόπουλος Ευαγ.

Πηγή: enimerosi.com

Φωτογραφίες : Αντώνης Καρύδης – corfucorner.gr

Share This Article