Έναν χρόνο κράτησε το “όνειρο” για την Κοζάνη…

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η Κοζάνη δεν κατάφερε να παραμείνει στη Super League 2, παρά το δυνατό ξεκίνημα της στη σεζόν.

Πέρσι τέτοια εποχή η Κοζάνη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και πανηγύριζε την επιστροφή της στη Super League 2 μετά από 42 ολόκληρα χρόνια! Φέτος τα συναισθήματα άλλαξαν, καθώς αποχαιρέτησε την κατηγορία και υποβιβάστηκε και πάλι στη Γ’ Εθνική.

Πλέον, όλοι στον οργανισμό όπως και οι φίλαθλοι της πόλης σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα και το πώς θα μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της…ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι έτοιμη στην Γ’ Εθνική Κατηγορία που θα αγωνιστεί…

Επίσημη τοποθέτηση από την Διοίκηση της ομάδας για το τι μέλλει γενέσθαι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής,ενώ οι πάντες αναμένουν την επόμενη μέρα για την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας.

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με καλές ομάδες. Η Κοζάνη στον Βόρειο Όμιλο το πάλεψε, όμως οι στόχοι και τα πλάνα που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή της σεζόν δεν λειτούργησαν.

Ξεκίνησε δυνατά τις υποχρεώσεις της, με ορόσημο την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Ηρακλή, και δεν προδιάθετε σε καμία περίπτωση πως θα είναι μια από τις ομάδες που θα υποβιβάζονταν.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 9η θέση με 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 10 ήττες σε σύνολο 22 αγώνων, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα play-out.

Στη διαδικασία αυτή, η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας δεν τα πήγε καλά, καθώς αποχαιρέτησε την κατηγορία με 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Και έτσι, ο μοναδικός εκπρόσωπος που είχε η Δυτική Μακεδονία στην Super League 2 “αποχαιρέτησε”, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο σύντομα θα υπάρξει η επόμενη εκπροσώπηση…

Share This Article