Άρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην Πτολεμαΐδα

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης
Άρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην Πτολεμαΐδα

Την πρώτη του προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο «Παντελίδης») πραγματοποίησε ο Άρης την Κυριακή (7/7). Η αποστολή του «Θεού του πολέμου» θα παραμείνει ως τις 15 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Την αποστολή αποτελούν οι: Cuesta, Κυριαζής, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pavicic, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός και από την ομάδα Κ19 οι Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός).

Από εκεί και πέρα ο Λίντσεϊ Ρόουζ, στον οποίον έχει δοθεί άδεια, λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Μαυρικίου, το πρωί της Δευτέρας (08/07) θα κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Άρης: Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία στην 

Ο Άρης βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας (θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας μέχρι τις 15 Ιουλίου) και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε φωτογραφίες από τη δεύτερη μέρα.

Δείτε εδώ:

   

    Share This Article