Φ.Σ. Κοζάνη: Κέρδισε τον Εδεσσαϊκό, «σήκωσε» το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας και πάει μπαράζ!

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σε μία γιορτινή ημέρα, η ομάδα της Κοζάνης φόρεσε τα καλά της, αφού μετά από περίπου 41 χρόνια, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (2ος Όμιλος) και θα διεκδικήσει μέσω των αγώνων Μπαράζ, την άνοδό της στην Super League 2.

Στην τελευταία και 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν στην έδρα τους τον ήδη «πεσμένο» Εδεσσαϊκό, κέρδισαν με σκορ 3-1, ενώ στη συνέχεια παρέλαβαν τα μετάλλια τους και σήκωσαν το τρόπαιο των πρωταθλητών, σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και κατά την είσοδο των ομάδων, ο Εδεσσαϊκός έκανε «pasillo» στους παίχτες της Κοζάνης, όπου με αυτό τον τρόπο έδωσε συγχαρητήρια στους πρωταθλητές.

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ λεπτό με τον Αναστασιάδη, ενώ η Κοζάνη ισοφάρισε στο 17’ με πλασέ του νεαρού Παναγιώτη Κάτανα, γκολ που αφιερώθηκε στον δεύτερο άτυχο της σεζόν, Θωμά Πιρίτζαους.

Ο Κανούλας δεν γινόταν να μην σκοράρει, αφού στο 83′ λεπτό θα κάνει το 2-1 για την Κοζάνη, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 90′ λεπτό θα διαμορφώσει το τελικό 3-1 για την Κοζάνη. Να τονίσουμε πως ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας, πέτυχε κάτι σπουδαίο, αφού έγινε ο μοναδικός παίχτης στην Γ’ Εθνική τα τελευταία 22 χρόνια, που καταφέρνει να σκοράρει σε εννιά (9) συνεχόμενα παιχνίδια!

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ξεκίνησε το… πάρτι, αφού έγινε η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου σε παίχτες, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, καθώς και στην διοίκηση, ενώ στη συνέχεια βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες με οικογένειες και φίλους της Κοζάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Σ. Κοζάνη: (Μπαδήμας) Μπλατσιώτης, Μπακάλης, Παπανικόπουλος, Μπίντσης (62’ Κανούλας), Τσώτσος (46’ Μαραγκός), Κούφας, Πάτας, Νιάσσε, Παπαργυρίου (46’ Τσαπακίδης), Κάτανας (64’ Αντάμης), Αποστολίδης (74’ Ψάλτης)

Εδεσσαϊκός: (Κούρτογλου) Δομουκτσίδης, Πρέτσι, Κεσίδης, Λυρτζής, Λάσκος, Αναστασιάδης, Σούκης, Ιωάννου, Βύρος, Ξανθόπουλος, Σαμαράς

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr και Αθλητική Ανασκόπηση Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article