Την αλλαγή του διαιτητή,και των βοηθών του ζήτησε με έγγραφο της η Α.Ε.Π.Κοζάνης για το εντός παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με επιστολή στην ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα, το Σωματείο μας ζητάει την αλλαγή του διαιτητή και των βοηθών για τον κρίσιμο για την ομάδα μας αγώνα του Σαββάτου.

Α.Ε.Π.Κοζάνης:

Έχοντας…βρει την εύκολη δικαιολογία, της μείωσης των εξόδων της διαιτησίας η ΕΠΟ και όποιος…”μαγειρεύει” τα της διαιτησίας, για μια ακόμα φορά, ορίζουν διαιτητή από Ένωση, της οποίας ομάδα μετέχει στον ίδιο Όμιλο με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαιτητή από την Ένωση Καστοριάς, παραβλέποντας κάθε έννοια ισότιμης αντιμετώπισης και ανταγωνισμού, κάτι που ήδη η ΑΕΠ Κοζάνης έχει πολλάκις πληρώσει.
Η ΑΕΠ Κοζάνης στην επιστολή της, τονίζει οτι θα πληρώσει η ίδια τα πρόσθετα εξοδα που θα προκύψουν με τον ορισμό διαιτητών από Ένωση, της οποίας ομάδα δεν μετέχει στον ίδιο Όμιλο.

Το Σωματείο μας, αποτελεί στολίδι συμπεριφοράς όλα αυτά τα χρόνια, διδάσκοντας ευπρέπεια και το ευ αγωνίζεσθαι. Το μόνο που ζητά και θα διεκδικεί είναι η ισότιμη αντιμετώπιση.
Στη χώρα όμως όπου ο ρομαντισμός και η ειλικρίνεια θεωρείται…τουλάχιστον αδυναμία, αντί να στηρίζεται και να ανταμείβεται θα τιμωρείται.
Τα αποτελέσματα όλων των αδικιών αυτών, τα βιώνουμε ήδη αυτές τις μέρες.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, παλεύει μόνη της και πάντα με τη φιλοσοφία της προσφοράς.

Μη έχοντας..τους χιλιάδες οπαδούς και ευρισκόμενη σε μια περιοχή όπου οι θεσμικοί της παράγοντες…δεν θέλουν καν να ξέρουν την ύπαρξη της, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της, θα συνεχίσει να ..ενοχλεί τα κακώς κείμενα και να προσφέρει στη Νεολαία της.

Πηγή: aepfch

Share This Article