Τα βλέμματα στραμμένα στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Πανιώνιος, Αιολικός, Μύκονος,Ρόδος…. κυνηγούν την άνοδο…

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Ο 4ος όμιλος της φετινής Γ’ Εθνικής αποτελεί με διαφορά τον πιο συναρπαστικό γκρουπ της κατηγορίας!!!!

Πανιώνιος, Αιολικός, Ρόδος και Μύκονος διεκδικούν επί ίσοις όροις την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική. Μάλιστα, το εξαιρετικότερο στοιχείο όλων είναι πως οι 3 εκ των 4 ομάδων βρίσκονται σε απόλυτη ισοβαθμία, με την Μύκονο να ακολουθεί στο -4!
Πάμε να δούμε έναν-έναν τους διεκδικητές, σε έναν όμιλο που αξίζει την πλήρη προσοχή μας!

✅Πανιώνιος: Ένα εκ των ιστορικότερων σωματείων στη χώρα έχει βρεθεί στη δεινή θέση τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται στη τρίτη κατηγορία, μακρυά από τα “σαλόνια”, μην μπορώντας να επανέλθει. Παρόλα αυτά, ο κόσμος όχι μόνο ανταποκρίνεται στις συνθήκες, αλλά είναι συγκλονιστική η συσπείρωση γύρω από την ομαδα. Στα ματς με Αιολικό, Ρόδο και Πανγυθεατικό, το γήπεδο θύμιζε άνετα αγώνες Super League!!!!

✅Αιολικός: Ο Σύλλογος από τη Μυτιλήνη προσδοκά όχι μόνο την άνοδο στην Super League 2, αλλά σε βάθος χρόνου και στην Super League 1.

Οι κινήσεις που έχουν γίνει στο ρόστερ τον καθιστούν αγωνιστικά ως την πιο έμπειρη ομάδα του ομίλου, διαθέτοντας παίκτες που μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσαν σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Ο κόσμος επίσης έχει συσπειρωθεί στο νησί του Βορείου Αιγαίου και περιμένει να ζήσει μεγάλες στιγμές μετά από δεκαετίες!!

✅Ρόδος: Τα “ελάφια” διεκδικούν με αξιώσεις την επιστροφή τους στη δεύτερη κατηγορία. Μπορεί να μην αποτέλεσαν το πρώτο φαβορί στην αρχή της σεζόν, όμως σταδιακά κέρδισαν την εμπιστοσύνη του φιλάθλου κόσμου και προσδοκούν να βρεθούν σε επαγγελματικές κατηγορίες, όπως άλλωστε προστάζει και το δοξασμένο παρελθόν τους. Η “Κακιά Σκάλα” στοχεύει να… ρίξει στα από κάτω “σκαλοπάτια” τους άλλους 3 συνδιεκδικητές.

✅Μύκονος: Ένα αουτσάιντερ που ανεβαίνει με προσδοκίες να φέρει στο φως το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Η επένδυση στον σύλλογο είναι διόλου ευκαταφρόνητη για τα δεδομένα της κατηγορίας, όμως θα πρέπει να υπερκεράσουν “μεγάλα” ονόματα στην προσπάθεια της ανόδου.

Εμείς θα ευχηθούμε να ανέβει ο καλύτερος σύλλογος εκ των 4! Μακάρι να μπορούσαν να ανέβουν τουλάχιστον 2! Συγχαρητήρια αξίζουν όμως σε όλες τις ομάδες που προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Μην ξεχνάτε πως οι μικρότερες εθνικές κατηγορίες, επηρεάζουν τις μεγαλύτερες άμεσα, είτε το αναγνωρίζουμε είτε όχι. Μία δυνατή Γ’ και Super League 2 θα δυναμώσει κι άλλο την Super League 1 και τότε θα μπορούμε να ζητήσουμε ξανά οι ομάδες να αυξηθούν από 14 σε τουλάχιστον 16.
Το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλη τη χώρα!!!!

Eπίσκυρος

Share This Article