Στο Βελβεντό το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 18/02 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού μεταξύ του γηπεδούχου Βελβεντού και του φιλοξενούμενου Εορδαΐκού.

Η ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα προέρχεται από την ήττα στην Ν.Νικόπολη με 3-1 από τον γηπεδούχο Μακεδονικό Κοζάνης που ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια.

Η ομάδα της Εορδαίας “παρέσυρε” με 8-0 εντός έδρας την Δόξα Βέρμιου Πύργων χωρίς να δώσει το περιθώριο στην ομάδα του Καραγεωργίου να αντιδράσει.

Η ομάδα του Βελβεντού έχει μαζέψει 28 βαθμούς στο πρωτάθλημα με 9 νίκες,μία ισοπαλία,και 6 ήττες και θέλει γρήγορα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά ο Εορδαϊκός που θέλει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή έχει συγκεντρώσει 44 βαθμούς,με 14 νίκες και 2 ισοπαλίες χωρίς ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και συντελεστή 59-11,έχοντας την καλύτερη και παραγωγικότατη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Με τον νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό Γιώργο Ιωαννίδη στον πάγκο του,οδηγεί την ομάδα της Εορδαίας χωρίς απώλειες,μέχρι τώρα.

Ένα παιχνίδι ενδιαφέρον από πολλές πλευρές και απόψεις για τις δύο ομάδες.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article