Στον Κρόκο ο πρωτοπόρος Εορδαϊκός…στα Κοίλα ο Μακεδονικός Σιάτιστας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στον Κρόκο θα μεταβεί αύριο η αποστολή του Εορδαΐκού όπου θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Α.Ο.Κρόκου,στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής(προτελευταία) του πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος Εορδαϊκός με 68 βαθμούς,με 22 νίκες 2 ισοπαλίες 96-12 τέρματα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου μια αγωνιστική πριν το τέλος και την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η νεανική ομάδα του Κρόκου έχει σταθεί και στο φετινό πρωτάθλημα αρκετά καλά,ο στόχος της σωτηρίας έχει επιτευχθεί από νωρίς….με 35 βαθμούς  και 11 νίκες,2 ισοπαλίες,11 ήττες έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.Ενδιαφέρον παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Κρόκου.

Η ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας μετά την ήττα στην Πτολεμαΐδα από τον πρωτοπόρο Εορδαΐκό επισκέπτεται το Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο για να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό φετινό ΠΑΟ Κοίλων.

Με 66 βαθμούς η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά μετά απο την αρχή του πρωταθλήματος όντας στην πρώτη θέση,υποχώρησε πλέον και με 22 νίκες,καμία ισοπαλιά και 2 ήττες και 96-12 τέρματα πάει για την νίκη απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα.

Στην αντίπερα όχθη ο φετινός ΠΑΟ Κοίλων είναι εξαιρετικός!!!Σταθερός στο παιχνίδι του,με αγωνιστικό πλάνο  πολύ παραγωγικό,κάνει την καλύτερη πορεία τα τελευταία 5 χρόνια.

Με 52 βαθμούς και 16 νίκες,4 ισοπαλίες,και 4 ήττες με 72-26 τέρματα είναι από τις πολύ καλές ομάδες στην Α’ Κατηγορία.Διαθετει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Στάθη Αθανασιάδη που σκοράρει κατά βούληση.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο και για τις δύο ομάδες

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article