Σπουδαία νίκη και τρίποντο “σωτηρίας” για την Α.Ε.Π.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με σκορ 3-0, που θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερο, η ΑΕΠ Κοζάνης ισοπέδωσε τον Εδεσσαϊκό, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, κάτι πολύ σπάνιο για ελληνικά γήπεδα.

Σωστά στημένη στο γήπεδο, με παίκτες αποφασισμένους για τη νίκη, η ΑΕΠ Κοζάνης είχε τους τρεις ξένους της σε εκπληκτική μέρα και δίπλα τους έναν υπέροχο Ρίντι Σάλα.

Μόλις στα πρώτα λεπτά ο Παπαζήσης, έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε στο 19′, ο…αφιονισμένος χθες Φρεντ, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Χοακίν Περντόμο, με ένα πανέξυπνο τέρμα έκανε λίγο αργότερα το 2-0, σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΠ Κοζάνης ήταν ο μοναδικός κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, ο εκ Λαρίσης ανεκδιήγητος διαιτητής, δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε σπρώξιμο από πίσω στον Περντόμο, από αμυντικό της Έδεσσας που έπρεπε να πάρει και κόκκινη κάρτα.

Όμως παρά..τις “φιλότιμες” προσπάθειες του διαιτητή (για πολλοστή εξάλλου φορά σε αγώνα μας), η ΑΕΠ Κοζάνης δεν έδωσε ούτε ίχνος ελπίδας στον αντίπαλο της, ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι και φυσιολογικά στο 56′ ηρθε και το 3-0.

Από χτύπημα κόρνερ του Ουρουγουανού επιθετικού μας, ο συμπατριώτης Λόπεζ , πετάχθηκε…στον ουρανό και με άπιαστη κεφάλια έγραψε το τελικό 3-0.

Οι λίγοι φίλαθλοι πανηγύρισαν έξαλλα τη τρίτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΠ Κοζάνης, που με τα 15χρονα και 16χρονα αστέρακια της, αποτελεί πρότυπο για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Γ’ Εθνικής σε Πανελλαδική κλίμακα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού μας Πέτρου Κουντούρη -θα αναφερθούμε αναλυτικά- αμαύρωσε τη μεγάλη νίκη, καθώς το καλύτερο μας παιδί, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και αυτό από εγκληματικό λάθος αυτών που έχουν την υπευθυνότητα του Δημοτικού Σταδίου της Κοζανης.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article