Σε εγρήγορση στην Α.Ε.Π.Κοζάνης για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Καστοριά

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την ευκαιρία, για ένα πολύ δυνατό κρας τεστ, εν όψει του αγώνα με την Καστοριά, έδωσε χθες η ΑΕΠ Κοζάνης.

Στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, αγωνίστηκε με τη συμπολίτισσα ομάδα του Φ.Σ. Κοζάνη, σε αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣ -ενός γενικά υποβαθμισμένου θεσμού- αγώνας όπου η ομάδα μας, ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Το γεγονός δε, ότι ο αγώνας ορίστηκε μόλις 4 μέρες πριν το ματς-τελικό για την ομάδα μας, τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Καστοριά, ανάγκασε το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΠ Κοζάνης, να κατεβάσει μια ομάδα από πολλούς αναπληρωματικούς, προστατεύοντας τα βασικά μας αστέρια.

Η ήττα παραμένει πάντα ήττα, όμως τα θετικά του παιχνιδιού ήταν εξίσου σημαντικά, δείχνοντας ότι πια η ΑΕΠ Κοζάνης έχει μπει σε άλλα…μονοπάτια.

Όταν για παράδειγμα στο δεύτερο ημίχρονο στο κέντρο της ομάδας μας, βρέθηκαν να αγωνίζονται ταυτόχρονα οι δύο 15χρονοι, Καραγιαννίδης και Αδαμόπουλος, έχοντας δίπλα του τον 16χρονο Μεντεσίδη, δεν διαπιστώθηκε καμμία τεράστια διαφορά, κοντράροντας τους έμπειρους παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας του Ομίλου μας.

Είναι αυτά τα στοιχεία που έχουν μπει στην ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, που αναγκάζουν πια τον κόσμο του ποδοσφαίρου, να έχει στρέψει τα μάτια του στην πρωτοποριακή φιλοσοφία του Σωματείου μας.

Τώρα όλη η προσοχή της ομάδας, συγκεντρώνεται στον Κυριακάτικο αγώνα, όπου πρέπει να συνεχιστεί η εντυπωσιακή μας πορεία.

Αήττητη η ομάδα μας, στα τελευταία 5 παιχνίδια, με τέσσερις εντυπωσιακές νίκες σερί και τώρα έρχεται η σειρά της Καστοριάς.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article