Ραγδαίες εξελίξεις στην Πτολεμαΐδα… Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εορδαΐκού ο Γιώργος Ιωαννίδης….Κώστας Τσαγκαλίδης ο “εκλεκτός” της διοίκησης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Κεραυνός εν’ αιθρία στην ομάδα του Εορδαϊκού 3 ημέρες μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας της Εορδαίας με 2-0 απέναντι στον Μακεδονικό Σιάτιστας.Η ομάδα του Εορδαΐκού βρίσκεται πρώτη πλέον στην βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κοζάνης με 66 βαθμούς έναντι 64 του δεύτερου Μακεδονικού Σιάτιστας.

Απόφαση της Διοίκησης είναι τώρα να γίνει αλλαγή προπονητή…

Απομένουν άλλες 3 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ο Εορδαϊκός κρατά στα δικά του πόδια την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η ανακοίνωση της ομάδας του Εορδαϊκού:

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας του με τον προπονητή κ.Γιώργο Ιωαννίδη, τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Κωσταντίνος Τσαγκαλίδης, γνώριμος στην ομάδα και στην περιοχή καθώς έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας μας στο παρελθόν στην Γ’ εθνική αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας μας στην Γ’ εθνική.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article