Πρώτη ήττα για την πρωταθλήτρια Κοζάνη από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Την πρώτη της ήττα στην φετινή σεζόν υπέστη η πρωταθλήτρια ομάδα της Κοζάνης στην έδρα της από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με σκορ 2-1 το απόγευμα της Τετάρτης (12-4-23).

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ίσως το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.Το μοναδικό που χάθηκε ήταν το αήττητο που είχε θέσει ως στόχο η ομάδα της Κοζάνης, αφού οι παίχτες του κύριου Μπαδήμα είναι ήδη πρωταθλητές και θα λάβουν μέρος στα Μπαράζ Ανόδου για την Super League 2. Άλλωστε κάποια στιγμή θα ερχόταν μία κακή εμφάνιση, για να κρούσει το «καμπανάκι» ενόψει τον Μπαράζ που θα έρθουν τον Μάιο!

Να τονίσουμε πως πριν ξεκινήσει το ματς, οι παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδας, προχώρησαν σε μία πολύ όμορφη κίνηση, κάνοντας «pasillo» στους παίχτες της Κοζάνης.

Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου άνοιξε το σκορ στο 18′ λεπτό, με τον Φροσύνη να «σπάει» την μπάλα στον Μετάι, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1.

Στο 28′ λεπτό ο Καραγιάννης με πλασέ μετά από σέντρα του Πάνου θα χάσει σημαντική ευκαιρία, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο έξω.

Στο ίδιο λεπτό ο Κανούλας θα δοκιμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 31′ λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάνου, ο Κανούλας θα πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 36′ λεπτό ο Κατσιάκης θα απειλήσει για τον Κεραυνό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Καραγκιόζης θα αποκρούσει την μπάλα.

Στο 38′ λεπτό, ο Μετάι θα «παγώσει» για δεύτερη φορά το ΔΑΚ Κοζάνης, αφού με το δεύτερο προσωπικό του γκολ θα γράψει το 0-2, σκορ που θα μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 50′ λεπτό ο Κανούλας μετά από ατομική προσπάθεια θα σουτάρει, αλλά η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει ελάχιστα σε κόρνερ.

Στο 54′ λεπτό, ο Κατσιάκης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή παραλίγο να κάνει το 0-3, αλλά ο Καραγκιόζης θα σώσει την Κοζάνη με εκπληκτική απόκρουση.

Στο 61′ λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ψάλτη, ο «συνήθης» ύποπτος Σάκης Κανούλας, με κεφαλιά θα μειώσει σε 1-2 για την Κοζάνη.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν, χάνοντας ακόμα τρεις ευκαιρίες με τους Λάμπογλου, Παπαργυρίου και Κούφα, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Έτσι η ομάδα της Κοζάνης υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μία ήττα που δεν κοστίζει πουθενά, αφού έχει αναδειχτεί ήδη πρωταθλήτρια του 2ου Ομίλου και περιμένει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να ξεκινήσει τα Μπαράζ ανόδου για την Super League 1.

Από την άλλη, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου πέτυχε μία σημαντική νίκη, η οποία του έδωσε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ: (Μπαδήμας) Καραγκιόζης, Πάνος, Γιαλαμίδης (35’ Κούφας), Καραγιάννης (66’ Μπίντσης), Αποστολίδης (Παπαδόπουλος), Ίσακσον (46’ Λάμπογλου), Μαραγκός, Κανούλας, Νιάσσε (80’ Βοριαζίδης), Ψάλτης, Παπαργυρίου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Σοϊλεμεζόγλου, Φροσύνης, Ιωσηδίφης, Νικολαΐδης,  Πολύζας, Νικολίτσας Γ., Μετάι (91’ Κιλιντάρης), Νικολίτσας Σ., Φράγκος, Κατσιάκης, Μουράτη (80’ Θεοδωρίδης)

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article