Πεντάσφαιρη» νίκη στην βροχή για τους Δαναούς Κοζάνης κόντρα στον Ηρακλή Δρεπάνου

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Την εντός έδρας νίκη με σκορ 5-1 πανηγύρισε η ομάδα των  Δαναών Κοζάνης, επί του Ηρακλή Δρεπάνου, την Κυριακή 9 Απριλίου στο γήπεδο της Καλαμιάς.

Το παιγνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν σταμάτησε να βρέχει, ενώ στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες.

Από τη μία πλευρά οι Δαναοί Κοζάνης έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς να αφήσουν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, σημειώνοντας συνολικά πέντε γκολ, δείχνοντας συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Από την άλλη, ο Ηρακλής Δρεπάνου παίζοντας την μπάλα χαμηλά, προσπάθησε να βγάλει κάτι καλό στο παιχνίδι του, αλλά η αμυντική γραμμή της ομάδας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, σε συνδυασμό με τις αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα, Γιάννη Ζερβανταρίδη υπέστη την ήττα. Σίγουρα επιθετικά οι ποδοσφαιριστές του κύριου Ιωαννίδη άξιζαν κάτι καλύτερο.

Το σκορ άνοιξε αρκετά νωρίς, αφού μόλις στο 3′ λεπτό, ο Άγγελος Παπαδόπουλος με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Τσαπανίδη, γράφοντας το 1-0 για τους Δαναούς.

Στο 17′ λεπτό, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα βγει σε τετ α τετ, πλασάροντας ψύχραιμα για το 2-0 των γηπεδούχων.

Στο 42′ λεπτό, έπειτα από πάσα «πάρε-βάλε» του Μπαλτσή, ο Πολύμερος σε κενή εστία θα πλασάρει για το 3-0.

ΙδιαΟ ίδιος παίχτες, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα αιφνιδιάσει τον Τσαπανίδη, κάνοντας το 4-0 για τους «πορτοκαλί».

Στο 73’ θα έρθει το 5-0, μετά από συνδυασμό τεσσάρων παιχτών. Πιο συγκεκριμένα, ο Σαββούδης θα εκτελέσει το φάουλ, ο Παλημάρκος με το στήθος θα γυρίσει την μπάλα στον Λογδανίδη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, βλέποντας τον Τσαπανίδη να αποκρούει, αλλά ο Δημητρίου θα πάρει το «ριμπάουντ» και σε κενή εστία θα κάνει το 5-0 για τους Δαναούς.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 88′ λεπτό, με αυτογκόλ του Θωμά Παπαδόπουλου.

Με αυτή τη νίκη οι Δαναοί Κοζάνης έφτασαν τους 48 βαθμούς και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική θα πάρουν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα.

Ο Ηρακλής Δρεπάνου παρέμεινε στους 46 βαθμούς, πέφτοντας στην 4η θέση. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Αργίλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δαναοί Κοζάνης: (Παπαδόπουλος | Πολύμερος) Ζερβανταρίδης, Παλάσκας (83’ Γκέτσιος), Μπεσνίκ, Σαββούδης (83’ Τριαντάφυλλος), Παπαδόπουλος Θ., Τοπαλίδης (83’ Γραμμένος), Μπαλτσής, Παλημάρκος, Παπαδόπουλος Α. (28’ Λογδανίδης α.α.), Παπαδόπουλος Λ., Πολύμερος (63’ Δημητρίου)

Ηρακλής Δρεπάνου: (Ιωαννίδης) Τσαπανίδης, Τατσόπουλος, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης (60’ Μητράγκας), Γεωργιάδης (24’ Φτάκας), Καλημέρης (77’ Κούζογλου), Παναγιωτίδης, Τζίκα (77’ Στάθης), Κεΐσογλου, Κοντοδήμος, Διαμαντίδης (77’ Βασιλειάδης)

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Γεωργιάδης | Ρίζος

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

SirTheodor834

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article