Παραίτηση Λεωνίδα Μπίλη από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μετά την 3η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της ομάδας μας απο την Καστοριά με το ίδιο σκορ 0-1, ο Λεωνίδας Μπίλης έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης του ιστορικού μας συλλόγου. 

Η δήλωση του:

“Μετά απο πολύ μεγάλο αγώνα τη φετινή χρονιά, για μια ακόμη φορά με την ομάδα του Πιερικού δώσαμε και την ψυχή μας και νομίζω ότι φέτος πετύχαμε πολύ ωραία πράγματα, μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Τα τελευταία αποτελέσματα όμως μέσα στην έδρα μας, δε δικαιώνουν την προσπάθεια τη δικιά μου κι επειδή έμαθα πάντα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης, την οποία και ευχαριστώ για την συμπαράσταση της.

Θα είμαι πάντα οπαδός του Πιερικού κι αυτό δεν αλλάζει. Όσον αφορά την προσφορά μου σε αυτή την ομάδα, θα αναφέρω ότι σε 71 παιχνίδια, έχω 50 νίκες.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, το υπαλληλικό προσωπικό και τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη.

Απλά η ανάληψη των ευθυνών απο τον πιό υπεύθυνο κρίκο του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι επιβεβλημένη για το καλό της ομάδας.

Αφήνουμε την ομάδα σε καλή βαθμολογική θέση, όχι όμως στη θέση που επιθυμούσαμε και έχοντας φτάσει με την ομάδα στον τελικό κυπέλλου. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και για μένα πάντα πρώτα υπάρχει ο Πιερικός.”

Share This Article