ΠΑΟ Κοίλων: Άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας!!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ολοκληρώθηκε σήμερα για το ανδρικό μας τμήμα μία απ τις πιο πετυχημένες αγωνιστικές σεζόν,καθώς η ομάδα μας τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια,καθώς οι περισσότεροι παίκτες μας προέρχονται από τα τμήματα υποδομών μας,στην Διοίκηση για τον αγώνα που έδωσε καθημερινά ώστε να λειτουργεί αξιοπρεπώς η ομάδα και φυσικά στον προπονητή μας Μαντζώλα Βασίλη,που έβαλε τη σφραγίδα του με την εργατικότητα και την αφοσίωση του στην ομάδα!

Επίσης,θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες,τους διαιτητές,την διοργανώτρια ΕΠΣ Κοζάνης, και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα!

Τέλος,θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τον ποδοσφαιριστή μας Αθανασιάδη Στάθη για το επίτευγμα του να πετύχει 31 γκολ και ν αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος,αλλά κυρίως είμαστε περήφανοι που αποτελεί μέλος της ομάδος μας,αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί με ήθος και σπάνιο χαρακτήρα!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article