ΠΑΟΚ Κρηστώνης: Ευχαριστήριο σε φορείς και υποστηρικτές για όλη την σεζόν και τον πετυχημένο χορό της ομάδας

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Δελτίο Τύπου με ευχαριστίες, για τη συνδρομή της τοπικής κοινωνίας, φορέων και απλού κόσμου, εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με απολογισμό της φετινής πετυχημένης χρονιάς, ενώ έγινε αναφορά και στον πρόσφατο χορό του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “ασπρόμαυρων” του Κιλκίς:

“Ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ θα ήθελε να σας πεί ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους παρευρέθηκαν στον χορό της ομάδας μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους..Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων κ.Γεωργαντά τον βουλευτή του Πασόκ κ.Φραγγίδη τον Δήμαρχο κιλκίς κ.Κυριακίδη και τους αντιδημάρχους του κ.Μπαλάσκα και κ.Σημαιοφορίδη,τον δήμαρχο Παιονίας κ.Σιωνίδη,τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας δημοκρατίας κ.Κιλτίδη,τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας δημοκρατίας κ.Σαχπεκίδη,την υποψήφια βουλευτή της Νεας δημοκρατίας κ.Σακαλάκη,τον υποψήφιο βουλευτή με τον Σύριζα κ.Τονικίδη,τον υποψήφιο βουλευτή με τον Σύριζα κ.Παππά,τον Πρόεδρο της έπς κιλκίς κ.Πάταρα και τους συμβούλους του κ.Μπαλάσκα ,τον κ.Παπαδόπουλο(Λ),τον κ.Κωνσταντινίδη,τον κ.Παπαδόπουλο(θ),τον κ.Μελετίδη τον κ.Μαυρόπουλο και την κ.Μουρτιάδου.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πολιτιστικό σύλλογο Καστανούσας,την διοίκηση του Ποντιακού νέας Σάντας,την διοίκηση της Ομόνοιας Σταυρούπολης την διοίκηση του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης,την διοίκηση του Αλέξανδρου Κιλκίς και τον κύριο Γιαννόπουλο(Κ) για την χορηγία στον χορό μας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας μας AROMA VITA,το Cafe bar FRAOULES,τον Σπάρτακο τον Κυριακίδη χρυσόστωμο για τα ρούχα της αποστολής της ομάδος μας,τον κύριο Ζαμανόπουλο Χαράλαμπο και το γραφείο Alexandrìdis travel.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κάποιους ανθρώπους που έδωσαν σημαντικά οικονομικά ποσά στην ομάδα ώστε να κυλίσει καλύτερα η σεζόν.

Τον κύριο Πετρίδη Παύλο,την κυρία Παρασκευή Δέδα και τον υιό της Βασίλη,τον κύριο Φώτη Νίτσα τον κύριο Λυρτζή Χρήστο τον κύριο Μπεζανίδη Γεώργιο τον κύριο Θεοδώση Μαυρίδη και τον κύριο Ηλία Ελευθεριάδη..Σε λίγες ημέρες θα ανέβουν και οι υπόλοιποι χορηγοί μας ονομαστικά που εάν δεν ήταν αυτοί τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα και τους ευχαριστούμε πολύ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μας για το ήθος τους και την αξιοπρεπή πορεία που είχε ο καθένας τους όλοι την σεζόν το Προπονητικο team κύριο Παμπορίδη Βασίλειο κύριο Ηλία Κουραλίδη και κύριο Κώστα Ιωαννίδη..Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Toni Gonzalez που ηταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας και έχει μεγάλο λόγο στην πορεία της ομάδος μας μέχρι τώρα.

Αλλά δεν θα γινόταν τίποτα απο όλα αυτά χωρίς τους αφανείς ήρωες που κρύβονται πίσω απο κάθε ομάδα και είναι πάντα εκει όταν τους χρειαζόμαστε και τα ονόματα αυτών ειναι Μπάμπης Αγτζίδης,Ιωαννίδης Γεώργιος,Ιωαννίδης Βασίλειος,Σπυρίδης Γεώργιος,Τριανταφυλλίδης Γεώργιος,Ελληνίδης Σπύρος,Τσίνταλη Απόστολο,Αναστάσιος Φαχουρίδης,Κελεμένης Δημήτριος,Κώστας Βασιλειάδης και τον Χρήστο Μούτσα.

Το τελευταίο ευχαριστώ θα ήθελα να το πω σε όλους εσάς του χωριανούς μας και τους φιλάθλους της ομάδας μας απο όλο τον νομό Κιλκίς που δεν μας άφησαν λεπτό μόνους και ήταν καθοριστική η συμβολή τους στους εντός και εκτός εδρας αγώνες…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ…

Μετά τιμής ο Πρόεδρος Ιωαννίδης Λάζαρος και όλο το Δ.Σ

-ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 1933-”.

Share This Article