Πήρε την «ματσάρα» κόντρα στην Α.Ε. Περδίκκα ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης με «ήρωα» τον Αθανασιάδη

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Μία σπουδαία νίκη με σκορ 4-3 πήρε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, απέναντι στην Α.Ε. Περδίκκα, μετά από ένα παιχνίδι που δεν ήθελε κανείς να τελειώσει!

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Με «ήρωα» τον Αθανασιάδη, ο οποίος έβαλε το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους, οι παίχτες του κύριου Μαντζώλα κατέκτησαν ένα σπουδαίο «τρίποντο». Δύο γκολ και μία ασίστ για τον στράικερ των Κοίλων.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βάση της απόδοσής τους άξιζαν και τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο, ισοφαρίζοντας τρεις φορές τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.

Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 5′ λεπτό  ο Αθανασιάδης έκλεψε την μπάλα, «έσπασε» στο Νικολαΐδη, ο οποίος με πλασέ θα κάνει το 1-0.

Η Α.Ε. Περδίκκα όμως βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλαδίκα στο 12′ λεπτό, αφού η μπάλα πέρασε από όλους, «ξεγέλασε» τον Γκιώργκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15’λεπτό, ο Αθανασιάδης απάντησε στο φάουλ του Βλαδίκα, αφού με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση, θα γράψει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.

Στο 28′ λεπτό, οι φιλοξενούμενοι μετά από εκτέλεση κόρνερ του  Παπαγαθονίκου, θα ισοφαρίσουν σε 2-2, με τον προωθημένο Τζουβάρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης όμως, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, στο 42’λεπτό, θα κάνει το 3-2 με απίθανο σουτ του Καλατσανά έξω από την περιοχή, ο οποίος έβαλε εξωτερικό φάλτσο, σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος και μάλιστα με το καλημέρα, ο Βλαδίκας στο 46′ λεπτό με πανέμορφη μπαλιά θα βρει τον Τσεμπερλίδη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή θα ισοφαρίσει σε 3-3, με τον Περδίκκα να μην τα παρατάει!

Φτάνοντας όμως στο 85′ λεπτό, ο Κυπίρτογλου με «μαγική» μπαλιά από το κέντρο, θα βρει τον Αθανασιάδη, ο οποίος θα προλάβει την έξοδο του Τζωρτζακάκη με την ταχύτητα του, θα «τσιμπήσει» την μπάλα όσο πρέπει και θα την στείλει στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Έτσι, με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης θα προσπεράσει την Α.Ε. Περδίκκα στην βαθμολογία, φτάνοντας τους 49 βαθμούς και την 3η θέση. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν σε εκτός έδρας ματς την Α.Ε. Κοζάνης.

Από την άλλη, η Α.Ε. Περδίκκα θα πέσει στην 4η θέση παραμένοντας με 47 βαθμούς, σε ισοβαθμία με το Βελβεντό. Την επόμενη εβδομάδα θα παίξουν εντός έδρας με τον Αλιάκμων Αιανής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Γιώργκης, Γιαμουρίδης (82’ Σπυριδόπουλος), Κικίδης, Ζιώγας, Σαββίδης, Κυπίρτογλου, Μηλιδώνης, Σαμαράς (62’ Ντόλιας), Νικολαΐδης (91’ Τσιφτσής), Αθανασιάδης, Καλατσανάς (62’ Ντούκα)

Α.Ε. Περδίκκα: (Θεοδωρίδης) Τζωρτζάκης, Τσιντός, Τσάρδας, Δημητριάδης (46’ Βλάχος), Τζουβάρας, Τσιντός Χ., Παναγιωτίδης, Βλαδίκας, Συμεωνίδης (86’ Ραμπέλης), Παπαγαθονίκου, Τσεμπερλίδης

Διαιτητής: Πελετίδης

Βοηθοί: Τζιαμπάζης | Κουτούλας

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

zervantaridis banner 3

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-spor

Share This Article