Πήρε αήττητος το πρωτάθλημα ο Εορδαΐκός Πτολεμαΐδας..και πάει στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Πρωταθλητής του Α Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης αναδείχτηκε ο Εορδαικός Πτολεμαΐδας, το Σάββατο 29 Απριλίου, κερδίζοντας με σκορ 9-1 τον Τιτάν Σερβίων,στην 26η και τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2022-2023.

Έτσι, οι «πράσινοι» κέρδισαν το εισιτήριο για τα Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου. Να τονίσουμε πως οι νέοι πρωταθλητές, τερμάτισαν στην 1η θέση αήττητοι, με 74 βαθμούς, κάνοντας 24 νίκες και 2 ισοπαλίες, σκοράροντας 109 φορές, ενώ δέχτηκαν μόλις 14 γκολ!

Στα αγωνιστικά, ο Τιτάν Σερβίων παραδόθηκε στις «ορέξεις» του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα άνετο «τρίποντο».

Στο 9ο λεπτό ο Μπαλίτσας με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ το 2-0 έγινε στο 13ο λεπτό με κεφαλιά από τον Πούλιο.

Ο Σέχι στο 16ο λεπτό τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (3-0), ενώ στο 30’ μετά από ωραίο συνδυασμό των παιχτών του Εορδαϊκού, ο Βούρτης θα γράψει το 4-0.

Στο 37’ ο Μπαλίτσας θα ανατρέψει τον Μαυροδήμο μέσα στην περιοχή, με τον Τιτάν Σερβίων να κερδίζει πέναλτι, το οποίο θα εκτελέσει ο Μαυροδήμος στο 38ο λεπτό και θα μειώσει σε 4-1.

Ο Καβαλάρης στο 42’ θα κάνει με πλασέ το 5-1, ενώ στο 45’ ο Χαραλαμπίδης θα γράψει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, για το 6-1 του Εορδαϊκού.

Στο 52’ και πάλι ο Καβαλάρης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ θα κάνει το 7-1, ο Μπαλίτσας θα διπλασιάσει και αυτός τα τέρματά του στο 71’ για το 8-1 της ομάδας του, ενώ το τελικό 9-1 θα έρθει από τον Καβαλάρη στο 90ο λεπτό, ο οποίος με χατ-τρικ θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι παίχτες των δύο ομάδων θα δώσουν τα χέρια και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το «πάρτι» του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας, που πανηγύρισε με την ψυχή του, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια, αυτή την μεγάλη επιτυχία της φετινής χρονιάς και πάει… μπαράζ!

Από την άλλη, ο Τιτάν Σερβίων ολοκλήρωσε μία πολύ όμορφη χρονιά, τερματίζοντας στην 7η θέση με 39 βαθμούς!!!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: (Κώστας Τσαγκαλίδης) Πιτσίκος, Βούρτης, Στεργιόπουλος (81’ Καλόγηρος), Πούλιος (81’ Στεφανίδης), Σωτηριάδης, Μπαλίτσας (75’ Χιμολάρι), Ματούλας, Χαραλαμπίδης Χ. (75’ Ντερβίσι), Τσαγκαλίδης, Σέχι (69’ Βλάχου), Καβαλάρης

Τιτάν Σερβίων: (Σωτήρης Μαυροδήμος) Σαββίδης, Ταΐρης, Σαλτσίδης (62’ Φαρμάκης), Κακαφίκας, Δαλαγιώργος, Αποστολίδης (62’ Πελέκας), Μέτκο, Παπαδόπουλος (79’ Λαβαντσιώτης), Μοσχόπουλος (86’ Ζαρογιάννης), Μαυροδήμος (86’ Λεπίδας), Νέστορας

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Τυριακίδου | Κοτούλας

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article