Πάρης και Σταύρος Κεντεποζίδης: Η δικαίωση των κόπων δύο ετών στην Κοζάνη

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μαζί με την οικογένεια Πετρόχειλου,η οικογένεια Κεντεποζίδη έδειξε τον δρόμο εδώ και δύο χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης μας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα….

Τα “πέτρινα” χρόνια και η απαξίωση της ομάδας από τον κόσμο της ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Εδώ και δύο χρόνια οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν αφιερώσει πολλά χρήματα,χρόνο,και πρώτα απ’ όλα ΥΠΟΜΟΝΗ….

Δεν “λύγισαν” ποτέ…αντιθέτως κάνανε τα πάντα μαζί με τους συνεργάτες τους η Κοζάνη να βγει από το τέλμα των ερασιτεχνών κατηγοριών και να είναι ένα βήμα πριν την Super League 2.

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό….

Ο κόσμος καθώς πλησιάζουν οι αγώνες μπαράζ πρέπει να δώσει το βροντερό παρών με την παρουσία τους στο γήπεδο…..να γεμίσει το ΔΑΚ,να δώσουν την ώθηση σ αυτήν την ομάδα που έχει κερδίσει το “πρώτο ημίχρονο”.Μένει ακόμη ένα για την μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της ομάδας που πριν δύο χρόνια…..ήταν στα πρόθυρα διάλυσης.

Υπάρχει μεγάλο κίνητρο τόσο για τους ποδοσφαιριστές που αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές,αλλά το ξαναλέω…ο κόσμος πρέπει να γίνει ο 12ος παίκτης των ερυθρόλευκων.

Έφτασε ο καιρός θεωρώ μέσω αυτής της ποδοσφαιρικής υπέρβασης να αναπτυχθεί στην πόλη μας ο αθλητικός τουρισμός…τόνωση της εμπορικής κίνησης των καταστημάτων,δημιουργία περισσότερων καταλυμάτων,συνεχή ροή κόσμου στα καταστήματα της πόλης.

Η αγκαλιά των δύο αδελφών Σταυρού και Πάρη Κεντεποζίδη δηλώνει την πλήρη ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα της κατάκτησης του τίτλου…δηλώνει όμως και ότι όποιος είναι “ενωμένος δεν χάνει ποτέ “..είναι τα λόγια του Πάρη Κεντεποζίδη.

Σε μια εβδομάδα από τώρα,το επόμενο Σάββατο 13/05 και ώρα 16:00 η Κοζάνη μπαίνει στα βαθιά,αγωνιζόμενη στο Ηράκλειο Κρήτης απέναντι στον γηπεδούχο Γιούχτα…..και την Τετάρτη 17/05 εντός έδρας με τον Καμπανιακό.

Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή,με νίκη και χωρίς τραυματισμούς

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article