Ντινιωτάκης: Δικαιωμένος που επέλεξα τον Αιολικό!

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Τέλος Γενάρη ο Αιολικός φέρνει στην ομάδα το Γιάννη Ντινιωτάκη από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ένας έμπειρος επιθετικός που έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Ιωνικό, Νίκη Βόλου κ.α.

Τέσσερις μήνες σχεδόν μετά ο “Ντινιωγκολ” όπως άνετα μπορεί να τον χαρακτηρίσει κάθε άνθρωπος του Αιολικού κατάφερε να πετύχει 10 γκολ με τα κυανόλευκα σε 14 παιχνίδια όπου αγωνίστικε. Έτσι λοιπόν ο Αιολικός κατάφερε τη χειμερινή περίοδο να προσθέσει δίπλα στον Μακρή και τον Αποστολόπουλο ακόμα έναν παίκτη που να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και οι τρεις μαζί να δίνουν 34 τέρματα.

Μακρής 13

Αποστολόπουλος 11

Ντινιωτάκης 10 (Επίσης στο πρώτο μισό σημείωσε 1 γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου)

Ο Ντινιωτάκης μιλώντας στο liganews για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τόνισε:

«Τα συναισθήματα που επικρατούν αυτή τη στιγμή, είναι μεν χαράς και δικαίωσης για την επιλογή που έκανα την τελευταία μέρα των μεταγραφών αλλά παρόλα αυτά είμαστε συγκρατημένοι γιατί ακόμη δεν έχουμε πετύχει τον στόχο της ανόδου. Έρχονται δύσκολα ματς και θα παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, που όλες θα θέλουν να κερδίσουν τα παιχνίδια.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στον οργανισμό γι’ αυτό που καταφέραμε. Αυτός ήταν ο στόχος και όλοι προσπαθήσαμε τα μέγιστα για να το καταφέρουμε. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά έχουμε λίγο ακόμη για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου στο 100%.

Νιώθω πολύ χαρούμενος και δικαιωμένος για την επιλογή που έκανα. Πέρασα πολύ δύσκολα στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν, με πολλές δυσκολίες μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, καθώς ήταν αβέβαιο το μέλλον μου. Τελικά επέλεξα τον Αιολικό και ήρθε η δικαίωση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια των μπαράζ είναι όλα στον ίδιο βαθμό δυσκολίας γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες της κατηγορίας και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ολοι έχουμε έναν στόχο και ο καθένας θα παλέψει για την ομάδα του, ώστε να πάρει αυτό που προσπαθεί όλη τη χρονιά.

Τη διαδικασία των μπαράζ, την έζησα και πέρσι με την Ηλιούπολη. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι αρκετά συγκρατημένος γιατί πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι κάτι έγινε τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά αν δεν τελειώσουν και τα μπαράζ, ο στόχος δεν έχει επιτευχθεί γιατί εκεί που νομίζεις ότι έχεις βγει κατηγορία, μπορεί ξαφνικά να μην έχεις καταφέρει τίποτα στο τέλος της ημέρας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε όπως κάναμε και όλη τη χρονιά. Με την ίδια συγκέντρωση και επιμονή ώστε να τελειώσει η σεζόν όπως μας αξίζει».

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει πανηγυρίσει ανόδους με Ηλιούπολη (2021-22, Γ’ Εθνική), Θύελλα Καμαρίου (2019-20, Γ’ Εθνική) και Νίκη Βόλου (2018-19, Γ’ Εθνική)

Πηγή: Athlitikometopo

Share This Article