Νίκος Μπαδήμας (Φ.Σ.Κοζάνη) Στόχος μας η άνοδος στην Super League 2…. “Ανερχόμενη δύναμη στο Ηράκλειο ο Γιούχτας”

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Γιούχτα, για τους στόχους της Κοζάνης αλλά και για την επιστροφή του στο Ηράκλειο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Μπαδήμας. 

ΠΗΓΗ: grandsport.gr

Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη και νυν της Κοζάνης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούχτα, τονίζοντας ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Παράλληλα δεν έκρυψε ότι στόχος της Κοζάνης είναι η μια από τις τέσσερις θέσεις, ώστε να ανέβει η ομάδα στην Super League 2 και να πετύχει τον στόχο του.

Τέλος δεν έκρυψε την χαρά του που θα επιστρέψει σε ένα φιλόξενο μέρος, όπου θα συναντήσει αρκετούς φίλους και πρώην συνεργάτες.

Συγκεκριμένα για το ματς με τον Γιούχτα ανέφερε: «Επί της ευκαιρίας να δώσω αρχικά τα συγχαρητήρια μου στον Γιούχτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα για το ματς του Σαββάτου αναμφίβολα θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε δύο καλές ομάδες. Ξέρω την δυναμική του Γιούχτα, είναι ανερχόμενη δύναμη στο Ηράκλειο. Από εκεί και πέρα θα βρεθούν δύο πολύ καλές ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ ότι ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο θα δει ένα όμορφο παιχνίδι». 

Για τους στόχους της Κοζάνης: «Για εμάς δεν αλλάζει ο στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή της χρονιάς. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουμε και το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια προκειμένου να ανεβάσουμε την ομάδα στην Super League 2 και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας και στην διοίκηση».

Για την επιστροφή του στην Κρήτη: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα μέρος ιδιαίτερα αγαπητό για εμένα. Θα δω και ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στον Εργοτέλη αλλά και αρκετούς φίλους. Είναι ένας τόπος φιλόξενος και νιώθω όμορφα». 

ΠΗΓΗ: grandsport.gr

Share This Article