Νίκος Μπαδήμας (κόουτς Κοζάνης)Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα,είχαμε πείσμα,πάθος και το δείξαμε στο γήπεδο….

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Δηλώσεις στην Αθλητική Ανασκόπηση έκανε ο κόουτς της Κοζάνης Νίκος Μπαδήμας μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού με την ομάδα της Χανιώτη και το τελικό 2-2

Ξέραμε σε πιο γήπεδο ήρθαμε και με ποια ομάδα παίζαμε σήμερα….είχαμε επισημάνει ότι και αυτό το παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα θα είναι πολύ δύσκολο….

Στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτουργήσαμε τακτικά όπως θα θέλαμε….Αν και είχαμε την κατοχή η εμφάνιση στο πρώτο μέρος δεν με ικανοποίησε.Ομαδες που βρίσκονται πίσω στο σκορ και το “γυρίζουν” έχουν ψυχή,πείσμα,πάθος!!!!

Αυτά τα χαρακτηριστικά είχαν οι ποδοσφαιριστές μου στο δεύτερο ημίχρονο.Στο ημίχρονο είπαμε με τους ποδοσφαιριστές μου ότι μπορούμε να το γυρίσουμε και το κάναμε με μια καταπληκτική εμφάνιση τακτικά στο δεύτερο μέρος.

Ρισκάραμε επιθετικά αρκετά και μας βγήκε…μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη,το επιδιώξαμε μετά την ισοφάριση αλλά δεν το καταφέραμε…

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και οι αλλαγές μας αλλάξανε την ροή του παιχνιδιού.Οι προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών μου φάνηκε για ακόμη ένα παιχνίδι…

Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου εντός δεν θα μας αφήσει επ’ ουδενί να ξεφύγουμε από τον στόχο μας που δεν είναι άλλος ,να παραμείνουμε πρώτοι και αήττητη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που έπαιζε στην έδρα του και ήθελε την νίκη…..στα αποδυτήρια είπαμε με τα παιδιά ότι δεν θα χάσουμε το αήττητο μας και το δείξαμε έμπρακτα μέσα στο γήπεδο..

Συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε με πολύ δουλειά και προσηλωμένοι στον στόχο μας!!!!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article