Νίκη και τρίποντο…για να μείνει “ζωντανός” ο Αστέρας Καρδίτσας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η 11άδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό πρόκειται να τηρήσει σήμερα [5μμ] ο Νίκος Καρακώστας στο πολύ δύσκολο ματς του Αστέρα Καρδίτσας με τον Μαγνησιακό.

Την Τετάρτη οι Ερυθρόλευκοι σκόραραν δύο φορές, είχαν δοκάρι και γενικά καλή δημιουργία σε όλη την διάρκεια του ματς. Βέβαια τα Μετέωρα μπορεί να είναι η πιο «αδύναμη» ομάδα του Ομίλου αλλά και ο Αστέρας Σταυρού, δεν ήταν κανένα «μεγαθήριο», ωστόσο προέκυψε οδυνηρή ήττα στην Φθιώτιδα.

Άλλωστε, Αρχόντης και Μπακταυσάς δεν είναι έτοιμοι και μόνο ο Κουτρουμάνος μπορεί να προσφέρει. Υπάρχει περίπτωση να πάρει την θέση του Ηλία Ζάγγου, ο οποίος παρά τις ελλιπείς προπονήσεις στάθηκε καλά στο προηγούμενο ματς.

Οι υπόλοιποι θα είναι Γεωργαντζάς, Μετούσι, Βαγγελάκος, Μπούσδρας, Κατσιγιάννης, Κοντός, Μπιτέλης, Αλ. Κόκκινος, Ηλιάδης, Τζέκος.

Ο Μαγνξσιακός έχει προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου, βοηθό τον Βασίλη Ταχτιντή και προπονητή Τερματοφυλάκων τον Χρήστο Γκικούδη. Και οι τρεις πέρασαν από το Τοπικό Ποδόσφαιρο.

Οι δύο πρώτοι ως προπονητές και ο τρίτος ως γκολκήπερ στον Ηρακλή Σοφάδων. Οι πιο γνωστοί παίκτες είναι ο 39χρονος γκολκήπερ Σπύρος Βρονταράς, ο αμυντικός Άγγελος Βέρτζος, ο μέσος Σπύρος Νούσιας, ενώ το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων μέχρι τώρα στη εντός έδρας νίκη με τον ΣΤΑΥΡΟ, το πέτυχε ο υψηλόσωμος επιθετικός Βλάχος.

Είναι ένας ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο. Πολύ περισσότερο ο Αστέρας Καρδίτσας Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν διατηρεί «ζωντανή» την τοπική ομάδα στην προσπάθεια ανόδου αφού ακολουθεί το εκτός έδρας ματς στο Κιλελέρ και μετά οι τρεις πόντοι από τα Γρεβενά και το ρεπό την τελευταία αγωνιστική…

Πηγή: KarditsaSport.gr

Share This Article