Μπαράζ ανόδου SL2: Στην Λευκάδα ταξιδεύει η Κοζάνη,να αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη Λευκάδας που “καίγεται” για την νίκη….

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Στην Λευκάδα θα ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας της Κοζάνης όπου την προσεχή Τετάρτη 24/05 και ώρα 17:00 θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Τηλυκράτη Λευκάδας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα μετά την εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στον Καμπανιακό θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Λευκάδα και να συνεχίσει να είναι μέσα στον στόχο της,την άνοδο στην Super League 2.

O Τηλυκράτης Λευκάδας μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής ηττήθηκε την δεύτερη αγωνιστική στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό με 2-1 και στόχος του πλέον είναι η νίκη και μονόδρομος το “τρίποντο” εάν θέλει να ελπίζει για ένα από τα τέσσερα “εισιτήρια” που οδηγούν στην SL2.

Η αποστολή της ομάδας της Κοζάνης θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη μεσημεριανές ώρες από την Κοζάνη με προορισμό την Λευκάδα και γνωστό ξενοδοχείο της πόλης όπου και θα διανυκτερεύσει.

Η ομάδα θα έχει και τους φιλάθλους της μαζί με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Κοζάνης “Τα Λιοντάρια” να οργανώνουν εκδρομή στην πόλη της Λευκάδας για να στηρίξουν για ακόμη ένα αγώνα την αγαπημένη τους ομάδα.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article