Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική: Εντός έδρας στραβοπάτημα για τον Εορδαϊκό (0-2 από το Κιλελέρ) αλλά τίποτα δεν χάθηκε

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση ο Εορδαϊκός γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα από ένα ψυχωμένο Κιλελέρ με 2-0 μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους (ανάμεσα τους και 80 από την Λάρισα) που βρέθηκαν στο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» την Κυριακή το απόγευμα.

Ουσιαστικά ο Εορδαϊκός δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά ούτε μια στιγμή ενώ έκανε και πολλά λάθη με αποτέλεσμα το Κιλελέρ που έπαιξε πιο ψυχωμένα να πάρει αυτή τη πολύτιμη νίκη και να γίνει το πρώτο φαβορί για το 1 από τα 3 εισιτήρια ανόδου.

Φυσικά δεν κρίθηκε τίποτα αφού απομένουν άλλα 3 παιχνίδια αλλά το παιχνίδι της Τετάρτης στα Μετέωρα παίρνει χαρακτήρα τελικού.

Φάσεις και γκολ

Στο 10’ο Κατσαμάγκας μπήκε στη περιοχή αλλά ο Σωτηριάδης τον έκοψε τη τελευταία στιγμή. Στο 27ο κόρνερ Βούρτη κεφαλιά Σωτηριάδη άουτ και στο 36’ο Βαγενάς από τα αριστερά μπήκε στη περιοχή έκανε τη παράλληλη σέντρα και ο Πανταζής από κοντά σημειώσε το 0-1 σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι από τον Εορδαϊκό που δεν έβρισκε λύσεις απέναντι στη πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 2ο ημίχρονο ο Εορδαϊκός μπήκε δυνατά και στο 53′ σουτ Βούρτη η μπάλα πήρε ύψος κεφαλιά Σέχι μπλόκαρε ο Κουτσιρίμπας. Στο 54′ το Κιλελέρ “πάγωσε” και πάλι το γήπεδο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Α. Παπαγεωργίου ο Κατσαμάγκας με κεφαλιά στο “παραθυράκι” έκανε το 0-2.

Στο 89′ σουτ του Αναγνώστου απέκρουσε ο Παναγιωτίδης και σε κενή εστία ο Κουβιλάς σούταρε άουτ.

Διαιτητής:Τζάκας (Σ.Δ. Μακεδονίας) Βοηθοί: Λαζαρίδης -Κολιπέτρος (Σ.Δ. Μακεδονίας)

Κίτρινες είδαν οι Βούρτης, Σέχι, Α. Παπαγεωργίου Χιμολάρι, Μπαρούτας.

Εορδαϊκός: Παναγιωτίδης, Στεργιόπουλος, Βούρτης (84ο Καλόγηρος), Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Σέχι, Θ. Χαραλαμπίδης ( 14ο λ.τ. Δερβίσι), Καβαλάρης (84ο Τρούπκος), Τσαγκαλίδης, Ματούλας (59ο Χιμολάρι).

Α.Ε.Κιλελέρ: Κουτσιρίμπας, Πανταζής (69ο Κουβιλάς),Μπαρούτας, Τσακίρης, Αντωνίου, Γκουγκουλιάς (81ο Χατζησαββίδης),Β. Παπαγεωργίου, Αθ. Παπαγεωργίου, Κατσαμάγκας (81ο Αργύρης), Χασομέρης (77ο Αναγνώστου), Βαγενάς (69ο Θ. Ντίνας)

Ρεπορτάζ αγώνα – Φωτογραφίες e- ptolemeos Θεόφιλος Ηλιάδης

Share This Article