Μπαράζ ανόδου στην Γ’Εθνική: Προετοιμάζεται πυρετωδώς για Αστέρα Σταυρού ο ΑΣ Μετέωρα

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Τα Μετέωρα το περασμένο Σάββατο κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων καθώς στον τελικό επιβλήθηκαν των Σαραγίων μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Στη συνέχεια όπως ήταν λογικό οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας γιόρτασαν με την ψυχή τους αυτή τη νέα επιτυχία της Καλαμπακιώτικης ομάδας.

Από την Τρίτη όμως έπεσαν με τα μούτρα στην δουλειά ώστε να εμφανιστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στα ειδικό πρωτάθλημα των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την Τρίτη λοιπόν οι παίκτες των Μετεώρων προπονήθηκαν κανονικά αφού είχαν το καθιερωμένο ρεπό ανάμεσα στις προπονήσεις. Χθες και παρά το ψιλόβροχο καθ’ όλη την διάρκεια της προπόνησης ο Νίκος Αγγελάκης προπόνησε κανονικά τους ποδοσφαιριστές τους.

Όλοι οι παίκτες ήταν κανονικά στην διάθεση του προπονητή και η σημερινή προπόνηση περιείχε διάφορες ασκήσεις κυρίως με μπάλα. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Σταυρού ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με την τελευταία εβδομαδιαία προπόνηση.

Να σημειώσουμε ότι τα Μετέωρα την Κυριακή θα υποδεχθούν τον Αστέρα Σταυρού για την πρώτη αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος και την ερχόμενη Τετάρτη θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με την ΑΕ Κιλελέρ για την δεύτερη αγωνιστική.

Πηγή: Sportskalampaka

Share This Article