Μικτές Κ16: Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Ε.Π.Σ. Κοζάνης στο «ντέρμπι» με την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Τη νίκη με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή πανηγύρισε η Μικτή Ομάδα Κ16 της Ε.Π.Σ. Κοζάνης επί τις αντίστοιχης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας,το απόγευμα της Τετάρτης (22-3-23).

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής (4ος Όμιλος), με την ομάδα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης να ξεφεύγει στην 1η θέση με 12 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας με 9 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ λεπτό, εκεί όπου βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Κεσίδη να πλασάρει εύστοχα σε τετ α τετ, κάνοντας το 0-1 για την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης όμως βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1, χάρις σ’ ένα πολύ όμορφο γκολ του Θεοδοσιάδη, ο οποίος στο 27′ λεπτό έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η ολική ανατροπή έγινε στο 57′ λεπτό, με τον Θεοδοσιάδη να κάνει κοντρόλ μέσα στην περιοχή και με προσωπική ενέργεια θα γυρίσει ωραία την μπάλα στην καρδιά της άμυνας, με τον Κάτανα από κοντά να πλασάρει για το 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, δίνοντας το «τρίποντο» της νίκης στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών, έμειναν οι δύο προπονητές, Χάρης Βοριαζίδης και Γιώργος Τσέπουρας.

Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Ε.Π.Σ. Γρεβενών.

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article