Με νίκη και παραμονή στην Γ’ Εθνική έκλεισε την φετινή χρονιά η Καστοριά

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική, πανηγυρίζει στο πάρα ένα, η Καστοριά μετά την νίκη της επί του Σβορώνου με σκορ 4-0.
Οι παίκτες της Καστοριάς, μην έχοντας περιθώριο για απώλεια βαθμού, μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, επιζητώντας το γρήγορο γκολ, που θα τους έλυνε τα πόδια.

Ετσι στο 2’ο Κυριακού ανατράπηκε μεσα στην περιοχή και δόθηκε η εσχάτη των ποινών. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πάλλας κι άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 7’ο Χασάι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, αλλά η άμυνα των φιλοξενουμένων απομάκρυνε σε νέο κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Balde από τα αριστερά, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 10′ ωραία κάθετη πάσα του Χασάϊ στον Πάλλα, ο τελευταίος δεν πρόλαβε τη μπάλα, αφού επενέβη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 15′ ωραία προσπάθεια του Τσελεπή, από τα δεξιά, η σέντρα σουτ ομως που έκανε έφυγε παράλληλα με την εστία του Σβορώνου.

Στο 16′ το σουτ του Κυριακού, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 20’ο Πάλλας με πλάγιο ψαλίδι, μετά από ωραία σέντρα του Τσελεπή από τα δεξιά, έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό και η Καστοριά κατόρθωσε να πετύχει άλλα δύο γκολ, που της εξασφάλισαν την παραμονή της, στην Γ΄Εθνική.

Στο 49’ωραία μπαλιά του Φωλίνα για τον Νάκο, ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 53’το σουτ του Μηλιάτη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε με την 2η προσπάθεια, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 54’δύο προσπάθειες του Πάλλα μέσα στην περιοχή, εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Σβορώνου.

Στο 55΄μετά απο ωραία κάθετη πάσα του Μηλιάτη, ο Πάλλας με ωραίο πλασέ, μέσα από την περιοχή, έκανε το 3-0, τριπλασιάζοντας ταυτόχρονα και τα δικά του προσωπικά τέρματα,πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στο 70′ μετά από ωραία προσπάθεια του Φωλίνα, από τα αριστερά, το πλασέ του Κωνσταντίνου, μέσα απο την περιοχή απέκρουσε πάνω στην γραμμή, η άμυνα του Σβορώνου. Στο 72′ το σουτ του Νάκου, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο 74′ ο Πάλλας πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα. Προηγήθηκε ωραία κάθετη πάσα του Κωνσταντίνου, προς τον επιθετικό της Καστοριάς.Στο 76′ ωραία προσπάθεια του Φωλίνα από τα αριστερά, έσπασε στον Νάκο κι αυτός με πλασέ έκανε το 4-0.

Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου Δημήτριος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Παπαλαζάρου Γεώργιος (Ηπείρου)
Πασιάς Αριστείδης (Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

Καστοριά(Χάρης Βοριαζίδης): Τσαρούχας, Tozzo (46′ Ελευθεριάδης), Φωλίνας, Balde(85’Σταμούλης), Χασάι (85’Πολυχρονόπουλος), Παναγιωτίδης, Πάλλας, Μηλιάτης, Τσελεπής (28’Κωνσταντίνου), Νάκος, Κυριακού (68’Κωνσταντινίδης).

ΓΑΣ Σβορώνος: Χάμος (80’Τζώτζος), Βούλγαρης, Δημητρίου, Λαγδαρης, Καραγκούνης, Κόλα (80’Μάλα), Μυστρίδης (60′ Σιδηρόπουλος), Κυπαρίσσης (80’Σκαμπαρδώνης), Κυρτέγος (60’Ξυδούς), Αλεξίου, Μυρωτής

Share This Article