Με ελλείψεις και αλλαγές ο Καμπανιακός απέναντι στην Κοζάνη..εκτός Ιγνατίδης,Ταΐρης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με ελλείψεις και αλλαγές θα παραταχθεί την Τετάρτη στην Κοζάνη ο Καμπανιακός, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2 κόντρα στην τοπική ομάδα. 

Εκτός από τους Προσκυνητόπουλο, Ρακαβίνα και Χατζηβασιλειάδη, αυτή τη φορά έμειναν εκτός για την ομάδα της Χαλάστρας ο πρώτος σκόρερ και έμπειρος φορ Ηλίας Ιγνατίδης και ο κεντρικός χαφ, Λάμπρος Ταϊρης, λόγω ενοχλήσεων. Δυο βασικές απουσίες για τον Ηλία Σαπάνη (σε σχέση με την πρεμιέρα εκτός έμειναν και οι Βουτσκίδης και Μάντικας). 

Νέα πρόσωπα για τους “ερυθρόλευκους” στην 20άδα είναι οι Μαγκούτης, Ντόγος και οι νεαροί Ντότσι και Χρηστίδης, με τον Καμπανιακό να θέλει κάτι θετικό σε μια δύσκολη έδρα, με φόρα από την επιτυχία της πρεμιέρας με τον Αιολικό.

Στην 20άδα μετέχουν οι Γιακουμής, Σιώμος (τερματοφύλακες), Π. Καθάριος, Μπουτζίκος, Σαπουντζής, Βοσκόπουλος, Κεχαγιάς, Γιαννόπουλος, Καλπακίδης, Χρηστίδης, Παπακωνσταντίνου, Σαρβανίδης, Μαγκούτης, Ντόγος, Καράμπελας, Ν. Καθάριος, Ξανθόπουλος, Πόζογλου, Μάνιος και Ντότσι.

φωτο από Kampaniakos Fc

Πηγή: Soccerpractor

Share This Article