“Λευκή” ισοπαλία στην Ηγουμενίτσα…. για τον Θεσπρωτό

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στην Ηγουμενίτσα ο Θεσπρωτός κατάφερε και κράτησε στο μηδέν την Αναγέννηση Καρδίτσας, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα χωρίς γκολ (0-0), για την 22η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ η ΑΣΑ τους 39 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση του α’ ομίλου.

Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 15ο λεπτό και ανήκε στην Αναγέννηση, όταν ο Πολίτης σούταρε μέσα από την περιοχή από πλάγια,με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 25ο λεπτό ο Ρούσης σούταρε με τον Τσέλιο να μπλοκάρει σταθερά. Στο 33ο λεπτό ο Ελιβέλτο σούταρε με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και να περνά κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοζορώνης, ο Κλάους έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 44′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη,ο Μπάλλας πήρε την πρώτη κεφαλιά έδωσε στον Δημόπουλο, όμως η κεφαλιά του απομακρύνθηκε. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 45′ όταν ο Ρούσης σούταρε εκτός περιοχής, ο Τσέλιος απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια η φάση σταμάτησε για οφσάιντ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΣΑ μπήκε δυνατά ψάχνοντας το γκολ. Στο 48ο λεπτό ο Αλιατίδης έκανε τη σέντρα, ο Κλάους έκανε το σουτ όμως ο Μπότσαρης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 50′ ο Ελιβέλτο βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ όμως ο Μπότσαρης μπλόκαρε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Δρίτσα στο 78′, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 84′ νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση, όταν ο Ελιβέλτο έκανε το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι ο Μπάτροβιτς έκανε το κοντρόλ όμως δεν πρόλαβε να σουτάρει.

Συνθέσεις:

Θεσπρωτός (Ρότσα): Μπότσαρης, Γώγος, Βασιλάκης, Ρίζος, Τρομπούκης, Μαρτίνεζ, Λύγκας, Πανταζέλος, Ρούσης, Οικονομίκος, Δρίτσας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπάλλας, Μπούζας, Γιάκος, Ελιβέλτο, Πολίτης, Αθανασιάδης.

πηγή: liganews.gr

Share This Article