Κοζάνη: Κάταγμα υπέστη ο Γιάννης Παπαδόπουλος – Μένει εκτός για το επόμενο διάστημα, με ασθενοφόρο αποχώρησε από το γήπεδο

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κοζάνης Γιάννης Παπαδόπουλος, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΠ Κοζάνης,την Τετάρτη 19 Απριλίου στο Δημοτικό  Στάδιο Κοζάνης.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία φάση στο 35′ λεπτό, χτύπησε στο πόδι, πέφτοντας στο έδαφος, εκεί όπου αμέσως ζήτησε ιατρική βοήθεια, αφού πονούσε και ένιωσε πως δεν μπορεί να το πατήσει.

Αρχικά έγινε αλλαγή, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, αφού έπρεπε να προβεί σε ακτινογραφία.

Εκεί διαπιστώθηκε πως υπάρχει κάταγμα στην ποδοκνημική, χαμηλά στο πόδι δηλαδή, κάτι που σημαίνει πως μένει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα, ίσως και περισσότερο, αναλόγως πόσο καλά θα πάει η αποκατάσταση, με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Άκη Τσικόγια (Physio Analysis Clinic) να αναλαμβάνει και αυτή την περίπτωση, προσπαθώντας να τον επαναφέρει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αυτό σημαίνει πως πλέον ο κύριος Μπαδήμας πρέπει να βρει άλλες λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής, για να αντικατασταθεί η απώλεια του Παπαδόπουλου.

Γιάννη, η Αθλητική Ανασκόπηση σου εύχεται περαστικά και ελπίζουμε να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους…

Share This Article