Κάλεσμα του Προέδρου του Α.Σ. Αλιάκμων Αιανής Θόδωρου Μπουρνιώτη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μετά την άκαρπη Γενική συνέλευση του Σαββάτου 03/06 με θέμα “εκλογή εφορευτικής Επιτροπής και διενέργεια Εκλογών – συγκρότηση νέας διοίκησης” η νυν διοίκηση υπέβαλε σύσσωμη την παραίτησή της.

Ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας του Αλιάκμων Αιανής Θόδωρος Μπουρνιώτης μίλησε στην Αθλητική Ανασκόπηση,ενώ απευθύνει ύστατο κάλεσμα στα μέλη, φορείς,γονείς των παιδιών των Ακαδημιών,και γενικά στους φίλους και φιλάθλους της Αιανής,που θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα του Αλιάκμωνα…να δηλώσουν παρών.

“Μείναμε 3 άνθρωποι να τρέξουμε τα της ομάδας μας λέει..και ο Σύλλογος πρέπει να λειτουργήσει.Η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες με το Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων,για να μπορέσει να αγωνιστεί την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας,και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Ότι μπορέσαμε κάναμε όλη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν κρατήσαμε την ομάδα όρθια παρότι υποβιβαστήκαμε, η ομάδα δεν αποσύρθηκε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική με ήθος και συνέπεια.

Καλώ όλους να βοηθήσουν όσο μπορεί ο καθένας και όπως μπορεί…

Κρίμα να κλείσουν δύο καλοσυντηρημένα γήπεδα…κρίμα να σταματήσουν τα παιδιά να αθλούνται πρώτα απ’ όλα,παίζοντας ποδόσφαιρο.

Ο Αλιάκμων Αιανής είναι από τα ιστορικότερα ποδοσφαιρικά Σωματεία και πρέπει επείγοντος να συνεχίσει να λειτουργεί εκπροσωπώντας επάξια την περιοχή μας.

Με τιμή

Ο πρώην Πρόεδρος του Αλιάκμων Αιανής: Θόδωρος Μπουρνιώτης

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article