Ισοπαλία η «μονομαχία» ανάμεσα σε Δαναούς Κοζάνης και Ιωνικό Περιοχής Βαθυλάκκου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Δαναοί Κοζάνης και Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου, στο «ντέρμπι» της 18ης αγωνιστικής του Β’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Σε μία ηλιόλουστη ημέρα και σε ένα πολύ καλό γήπεδο, Δαναοί Κοζάνης και Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου μοιράστηκαν από έναν βαθμό, σ’ ένα παιχνίδι όπου είχε ένταση και από τις δύο πλευρές, αλλά σε ποδοσφαιρικά πλαίσια, αφού μετά το τέλος, αμφότεροι έδωσαν χέρια και αγκαλιές, αποδεικνύοντας πως ήταν αντίπαλοι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν οι Δαναοί Κοζάνης, ενώ στο δεύτερο μέρος πήρε την σκυτάλη ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε (1-0) στο 20′ λεπτό ο Λογδανίδης με υπέροχο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, πιάνοντας στον «ύπνο» την άμυνα των φιλοξενούμενων και στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας, ενώ στο 63′ λεπτό, ο Καρακατσάνης θα ισοφαρίσει σε 1-1, «σκάβοντας» πολύ όμορφα την μπάλα σε τετ α τετ.

Έτσι ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου θα φτάσει τους 45 βαθμούς συνεχίζοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς, αφού ο Μακεδονομάχος Πτολεμαΐδας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι Δαναοί Κοζάνης έφτασαν τους 43 βαθμούς, παραμένοντας στην 3η θέση.Την επόμενη εβδομάδα θα παίξει εκτός έδρας με την Αναγέννηση Αργίλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΑΝΑΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ζερβανταρίδης, Στημονιάρης (82’ Γκιόνι), Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος Λ., Μπαλτζής, Γραμμένος (40’ Κωνσταντούλας), Παπαδόπουλος Α. (68’ Γκέτσιος), Λογδανίδης, Δημητρίου, Σαββούδης, Τοπαλίδης

ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡ. ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ: Παπακώστας, Δημητρόπουλος, Ελευθεριάδης Ι. (46’ Κωνσταντινίδης), Καρυπίδης, Κακλίδης, Μπέσας, Ελευθεριάδης Β., Μακρυγιάννης, Χρυσοστομίδης (87’ Παρασκευόπουλος), Ελευθεριάδης Χ., Καρακατσάνης (73’ Νταμάλης)

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Τζιαμπάζης | Ζαφείρης

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

FINAL-4 Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: Πήρε το «ντέρμπι» κόντρα στους Διόσκουρους Κοζάνης και προκρίθηκε στον …

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article