Η αρχηγός των Σειρήνων Γρεβενών Αναστασία Αγγελίδου στην Αθλητική Ανασκόπηση και την Κατερίνα Πολιτίδου

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Η χαρά μου είναι μεγάλη που σ αυτή την συνέντευξη εκπροσωπώ όλες τις συναθλήτριες μου,σε ένα Σύλλογο όπως τις Σειρήνες Γρεβενών που οικοδομήθηκε από την αρχή, και συνεχίζει να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Στην διοίκηση της ομάδας κάνουν τα πάντα για εμάς…τα ρούχα μας καθαρά και περιποιημένα,τακτοποιημένα στα αποδυτήρια και γενικά στο θέμα της οργάνωσης η Διοίκηση παίρνει ΑΡΙΣΤΑ!!!Ο εξοπλισμός την προπόνησης είναι άρτιος και υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία στον προπονητή μας για την εκγύμναση μας.

Πριν τα παιχνίδια τα ρούχα μας είναι στην θέση τους,και γενικότερα μας παρέχουν τα πάντα….μας προσέχουν πάρα πολύ .

Σε αγωνιστικό τώρα επίπεδο είμαστε η μοναδική ομάδα αήττητη,και έχουμε δεχτεί μόλις 4 γκολ σε 15 αγωνιστικές,και τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά….όλα γίνονται μέσα από σωστή και μεθοδική δουλειά!!!

Αποδείξαμε για ποιον λόγο είμαστε πρώτες στην βαθμολογία,και αυτό γίνετε μέσα από συνολική δουλειά με τον προπονητή μας Χρήστο Καλύβα.

Ο προπονητής μας συμβάλει στο να είμαστε 100% έτοιμες πριν τα παιχνίδια και έχει και αυτός ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας μας.Ξέρει να πέρνει το 100% των δυνατοτήτων μας,αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Όσο αφορά το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής ,θέλαμε πολύ την νίκη με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο μας….ο κόσμος μας ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας και με τις προτροπές και το χειροκρότημα του μας έδωσε μεγάλη ώθηση για μια μεγάλη και δίκαιη νίκη που φέρνει την ομάδα μου δύο “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος,πρώτη να “κυνηγάει” για πρώτη φορά στην Ιστορία της ομάδας αλλά και του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου,την άνοδο μας στην Α’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών,και σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα.

Στόχος μας είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αήττητες,και προσωπικός μου στόχος εάν θέλεις …είναι να μην δεχτούμε άλλο τέρμα.

Εάν καταφέρουμε και τελικά πάρουμε την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία,σίγουρα ξέρουμε που θα “πάμε” και ξέρουμε ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε(ΠΑΟΚ,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΦΗ,ΛΑΡΙΣΑ).

Ας φτάσουμε όμως πρώτα ο Θεός μέχρι το τέλος και έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα.

Η Αθλητική Ανασκόπηση θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς την αρχηγό και κεντρικό αμυντικό της ομάδας των Σειρήνων Γρεβενών για αυτή την όμορφη συνέντευξη,και να ευχηθούμε όλοι μας οι Σειρήνες Γρεβενών,το “κόσμημα” του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου να μπει στα σαλόνια” της Α’ Εθνικής Κατηγορίας γιατί απλά το ΑΞΙΖΕΙ!!!!

Καλή συνέχεια σε όλους και όλες στην ομάδα και κάθε επιτυχία σας …χαρά μας.

Επιμέλεια:

Share This Article