Εταιρία Kiefer: Υπερήφανοι χορηγοί της πρωταθλήτριας Φ.Σ.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Η Εταιρία kIEFER ΤΕΚ ΕΠΕ συγχαίρει το ΦΣ Κοζάνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Γ ’Εθνικής, και να ευχηθεί με την σειρά της καλή επιτυχία στο μπαράζ ανόδου στο super League 2.

Η στιγμή είναι πραγματικά ιστορική για τον Σύλλογό μας καθώς συμπίπτει με τις σημαντικές αλλαγές που φέρει ολόκληρη η περιοχή λόγω της ενεργειακής μετάβασης.

Πιστεύουμε ότι κάνανε περήφανους όλους τους Κοζανίτες αλλά & τους λοιπούς φίλους της ομάδας μας οι οποίοι μας στήριξαν στο φετινό μας αγώνα. Άλλωστε η παρουσία του κόσμου καθολικά, καταδεικνύει την σημαντική καθολική αναγνώριση της ομάδας μας ως του πλέον αντιπροσωπευτικού συλλόγου της περιοχής.

Θέλουμε να εκφράσουμε τη μεγάλη μας αγάπη προς όλους τους αθλητές Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗ , του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους γυμναστές, φροντιστές & φυσιοθεραπευτές και ιδίως στους προπονητές, που με τη παρουσία στο πόστο που ανέλαβαν, έφεραν σημαντικές επιτυχίες στον σύλλογο.

Κάνατε υπερήφανους το φίλαθλο κοινό της Κοζάνης, τους ανθρώπους που φόρεσαν και έπαιξαν με τη φανέλα του ΦΣ και κρατάτε την διαχρονική ιστορία της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Η Kiefer ΤΕΚ ΕΠΕ εύχεται Χριστός Ανέστη, υγεία αισιοδοξία και καλή επιτυχία στο μπαράζ ανόδου στη super League 2 , είναι δίπλα και αρωγός στην ομάδα, ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου.

Συγχαρητήρια στο αγωνιστικό πνεύμα, την ψυχή και το πάθος των παιχτών.

Χρήστος Πετρόχειλος
Εταιρία kiefer

Πηγή: prlogos.gr

Share This Article