Ερμής Αμυνταίου: 2ος νταμπλούχος κόντρα στον Αετό Βαρβάρας Χαλκιδικής… δηλώσεις πρώτου σκόρερ- αρχηγού

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στις 26 Μαρτίου ο Ερμής Αμυνταίου επικρατούσε στον τελικό της ΕΠΣ Φλώρινας επί του Αλέξανδρου Φλώρινας και κατακτούσε το κύπελλο, τον πρώτο από τους δύο φετινούς του στόχους, με το πρωτάθλημα να έρχεται λίγο αργότερα.

Η ομάδα αυτήν την στιγμή όντας νταμπλούχος της Φλώρινας θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ΄’ Εθνική όπου έχει αγωνιστεί συνολικά τρεις φορές. Ενώ αυτό που αξίζει να αναφέρουμε πως 6 φορές έχει συμμετάσχει στην πάλε ποτέ Δ’ Εθνική.

Προπονητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ο Γιάννης Έλκας ενώ ο 27ρονος Τσορλίνης Περικλής είναι ο πρώτος σκόρερ με 18 γκολ και αρχηγός της ομάδας. Ο τελευταίος μίλησε στo Goalpress

Πηγαίνουμε με υψηλό ηθικό στα μπαράζ

Μετά από μια δύσκολη χρονιά (λόγω αρκετών τραυματισμών ) καταφέραμε να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας που ήταν το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πλέον πηγαίνουμε με υψηλό ηθικό στα μπαράζ και θα προσπαθήσουμε πρώτα από όλα να έχουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και γιατί όχι να πετύχουμε και την άνοδο στην Γ εθνική.

Εyχω δει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στα μπαράζ και πιστεύω ότι πανω-κατω είμαστε στα ίδια κυβικά όλοι! Ίσως οι περισσότερες ομάδες να έχουν πιο έμπειρους παίχτες αλλά πιστεύω στο τέλος θα βγουν οι ομάδες που θα το θέλουν πιο πολύ και πιστεύω ότι είμαστε μια από αυτές !

Προσωπικα είμαι αρκετά χαρούμενος με την απόδοσή μου και την συνολική βοήθεια που έχω δώσει στην ομάδα γενικότερα .

Όλα τα ματς θα είναι τελικοί

Είμαστε αρκετά νεαρή ομάδα (οι περισσότεροι είναι μαθητές λυκείου) παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε την άνοδο μας στην Γ εθνική . Έχουμε δουλέψει όλη την χρονιά με βασικό στόχο την άνοδο και πιστεύω ότι η δουλειά μας θα βγει και στο γήπεδο. Όλα τα ματς θα είναι τελικοί και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε μια από τις τρεις ομάδες που θα χαμογελάσει .

Share This Article