Επτάψυχη η Κοζάνη με Χανιώτη …Ένα χρόνο αήττητοι οι ερυθρόλευκοι…..

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Πολύ σκληρή για να ” πεθάνει” αποδεικνύει η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα σε ακόμη ένα παιχνίδι της,αυτήν την φορά εκτός έδρας στο γήπεδο Τρίγλιας με αντίπαλο την γηπεδούχο Α.Ο.Χανιώτη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι,δεν βρήκε το ρυθμό της και δεν απείλησε καθόλου την εστία του portiero Παναγιωτίδη.

Στο 9′ λεπτό ο Μπακιλτσής θα βρεθεί απέναντι στον Καραγκιόζη θα το πλασάρει ιδανικά ανοίγοντας στο σκορ.

Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Κοζάνης με τον Μπακάλη μόλις στο 12′ λεπτό να μην μπορεί να συνεχίσει,και ο κόουτς Μπαδήμας να ρίχνει στο παιχνίδι τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Στο 34′ και ενώ η Κοζάνη προσπαθούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι περνώντας μέτρα στην μεσαία γραμμή,ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Χανιώτη με φοβερή καρφωτη κεφαλιά θα νικήσει Γιαλαμίδη και Καραγκιόζη και να ας κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Κοζάνη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι.Απο την μετριότητα του πρώτου ημιχρόνου,η Κοζάνη,επέβαλε τον δικό της ρυθμό με πίεση ψηλά,αφού οι αλλαγές του Νίκου Μπαδήμα,Αποστολίδης και Νίκος Μπίντσης να δίνουν ενέργεια στην ομάδα ,και με έναν Σάκη Κανούλα να δίνει και πάλι πολλές μάχες με το αμυντικό δίδυμο της Χανιώτη.

Στο 63′ ο Keaton Isaksson με μια περίτεχνη ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ μείωσε το σκορ σε 2-1.

Η πίεση της Κοζάνης μετά το γκολ ήταν “εκρηκτική”,έκλεισε στα καρέ τους γηπεδούχους χάνοντας ευκαιρίες με Κανούλα, Ίσακσσον Μπίντση και Αποστολίδη.

Η εδαφική κατοχή της Κοζάνης καρποφόρησε στο 75′ λεπτό και πάλι με τον Φιλανδό Keaton Isaksson να φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Χανιώτη και με ιδανικό σκάψιμο θα περνάει την μπάλα πάνω από τον πορτιέρο Παναγιωτίδη στέλνοντας την στα δίχτυα της Χανιώτη ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Το παιχνίδι “άναψε” με τις δύο ομάδες να επιζητούν την νίκη,με τους γηπεδούχους να απειλούν με Θεοδωρίδη,Αγγελίδη,Τοπούζης και Φούσκα,και την Κοζάνη να φτάνει κοντά στην ανατροπή του σκορ με τον Κανούλα και Αποστολίδη

Το τελικό 2-2 άφησε γλυκόπικρη γεύση στους γηπεδούχους και μια Κοζάνη να μένει για 16η αγωνιστική αήττητη και φυσικά πρώτη με 38 βαθμούς και δεύτερο πλέον τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με 27 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική Κυριακή 05/03 η ομάδα της Κοζάνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΔΑΚ Κοζάνης στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής ενώ η Χανιώτη υποδέχεται τον Πιερικό.

Η Κοζάνη ζητάει πέναλτι στην παρακάτω εικόνα…

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφ σάιτ το γκολ της ισοφάρισης της Κοζάνης…δείτε παρακάτω

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article