Επιτυχής επέμβαση για τον ποδοσφαιριστή του Εορδαΐκού Γιώργο Μεντεκιδη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επέμβαση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μεντεκίδη Γεώργιου, ο οποίος πέρασε επιτυχώς απο την πόρτα του χειρουργείου το περασμένο Σάββατο (22/04).

Η επέμβαση στέφτηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με την πολύτιμη συμβολή της “Sport’s trauma and pain therapy institute” με επικεφαλή τον διεθνούς φήμης ορθοπεδικό χειρούργο αθλητικών κακώσεων του νοσοκομείου του Wuppertal στην Γερμανία dr Χρήστο Κούκο, τον συνεργάτη του και ιατρό του συλλόγου μας dr Δημήτριο Καραδήμο ( αθλητίατρος και ειδικευόμενος ορθοπεδικής) , τον επίσης αθλητίατρο και ειδικευόμενο σε τέτοια θέματα Μιχαήλ Κοτσάπα και από τον αναισθησιολόγο Σάββα Αλαεντίν, στην κλινική “Κυανός Σταυρός” του ομίλου Euromedica στην Θεσσαλονίκη.

Προς συμπλήρωση των παραπάνω και προς γνώση του κόσμου ο αθλητής μας υπέστη στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με την Σιάτιστα ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω και έξω μηνίσκου και υπεβλήθη σε μια ιδιαίτερη και απαιτητική επέμβαση όπου διεσώθηκαν όλοι οι ραγέντες σύνδεσμοι.

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την συμβολή των παραπάνω επιστημόνων- ιατρών, οι οποίοι έδειξαν απόλυτη σοβαρότητα και ανθρώπινη διάθεση για να επιλυθούν επί του συγκεκριμένου θέματος που ταλαιπώρησε το νεαρό αθλητή μας.

Η διοίκηση,το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές του “Φ.Σ. Εορδαϊκός” εύχονται ολόψυχα στον ποδοσφαιριστή μας Μεντεκίδη Γεώργιο καλή και ταχεία ανάρρωση.

Γιώργο γρήγορα κοντά μας!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article