Εορδαϊκός: Συμπληρώνει 13αρι συνεχόμενων νικών- Γ. Ιωαννίδης: «Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η συνέπεια και η διάρκεια»

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ήταν η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν ο Εορδαϊκός βρέθηκε να προηγείται 3-0 στην έδρα της Καισαρειάς δείχνοντας ότι θα πάρει μια εύκολη νίκη. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν έτσι η Καισαρειά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Εορδαϊκό να μένει 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή (είχε προηγηθεί και η ισοπαλία στα Κοίλα).

Για μια ομάδα με την ιστορία του Εορδαϊκού μια ακόμα αποτυχημένη χρονιά θα ήταν καταστροφή.

Σε αυτό το σημείο η διοίκηση της ομάδας έπρεπε να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας πριν είναι αργά.

Έτσι πάρθηκε απόφαση για αλλαγή προπονητή με τον Γιώργο Ιωαννίδη να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει πρώτη την ψυχολογία στους παίκτες του και να αποκτήσουν το πνεύμα του νικητή.

Άλλωστε σε λίγες αγωνιστικές πλησίαζαν και τα 2 ντέρμπι με Περδίκκα και Μακεδονικό Σιάτιστας που θα έκριναν πολλά για το μέλλον.

Η συνέχεια γνωστή. Η ομάδα άρχισε ένα ξέφρενο ράλι κέρδισε στον Περδίκκα και το πιο σημαντικό «έσπασε» το αήττητο του Μακεδονικού Σιάτιστας και μάλιστα εκτός έδρας  μειώνοντας έτσι την απόσταση από την κορυφή, μια απόσταση που παραμένει ως τώρα.

Η ομάδα αυτή την αγωνιστική θα πάρει άκοπα τους 3 βαθμούς αφού ήταν να παίξει με την Α.Ε.Καισαρειάς και θα συμπληρώσει 13αρι συνεχόμενων νικών.

Όλοι στην ομάδα ξέρουν πως αν δεν έχουν απώλειες μέχρι τέλους θα είναι αυτοί οι πρωταθλητές αλλά από την άλλη ξέρουν πως πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ιωαννίδης δήλωσε  «Η ομάδα αυτό που δικαιούται το παίρνει μέσα στο γήπεδο. Μην  ξεχνάμε ότι είναι η ίδια ομάδα με το δυσανάλογο ξεκίνημα για το μέγεθος και την ιστορία του Εορδαϊκού.  Αν είμαστε άξιοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄  Εθνική αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Στο ποδοσφαιριστή και στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η συνέπεια και η διάρκεια».

Πηγή: e- ptolemeos Θεόφιλος Ηλιάδης

Share This Article