Εκτός έδρας την 1η αγωνιστική η Κοζάνη με τον πρωταθλητή του 5ου Ομίλου….ολόκληρο το πρόγραμμα

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Εκτός έδρας με τον πρωταθλητή του 5ου ομίλου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2 η ομάδα της Κοζάνης, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα.

Στον 5ο όμιλο η μάχη συνεχίζει να είναι σκληρή με αρκετές ομάδες(Γιούχτας, Μαρκό, Θύελλα Ραφήνας, Φωστήρας) να βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία και να διεκδικούν την πρώτη θέση μέχρι τέλους, όπως συμβαίνει και στους υπόλοιπους ομίλους.

Τη 2η αγωνιστική η Κοζάνη θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου, με το προβάδισμα να έχει η ομάδα του Καμπανιακού έναντι της Καβάλας, ενώ στη συνέχεια οι πρωταθλητές του 2ου ομίλου θα παίξουν ξανά εκτός έδρας με τον πρώτο του 3ου ομίλου όπου επίσης πραγματοποιείται σκληρή μάχη μεταξύ Τηλυκράτη και ΑΟ Υπάτου.

Την 4η αγωνιστική η Κοζάνη υποδέχεται τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου(Αιολικός, Ρόδος, Πανιώνιος) και την 5η αγωνιστική έχει ρεπό.

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες για τα μπαράζ είναι εντός και εκτός έδρας για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη την άνοδο κερδίζουν οι 4 από τις 5 ομάδες.

Πηγή: e-ptolemeos

Share This Article