Εθνικός Κοζάνης: “Ήττα εντός έδρας για την ομάδα του Εθνικού Κοζάνης από την ομάδα της Κατερίνης”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ήττα εντός έδρας για την ομάδα του Εθνικού Κοζάνης, από την ομάδα της Κατερίνης.

Ακόμη μια εντός έδρας ήττα για τον  Εθνικό Κοζάνης στις λεπτομέρειες. Το ημίχρονο βρήκε πίσω με 8 πόντους διαφορά τους γηπεδούχους, αλλά στην τρίτη περίοδο έκαναν ενα πολύ καλό δεκάλεπτο πλησιάζοντας (20-7).

Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν λύσεις και η έμπειρη ομάδα του Πιερικού που ήταν πιο εύστοχη, έκανε ένα σερί 17-27 και έφυγε από το ΔΑΚ Κοζάνης με το ροζ φύλλο αγώνα.

Εθνικός Κοζάνης

Όλη την χρονιά δεν έχουμε μιλήσει για τους διαιτητές αλλά χτες όποιος βρέθηκε στο γήπεδο της πόλης αγανάκτησε με την πολύ κακή διαιτησία.Η συγκεκριμένη διαιτησία κατάφερε να ξεσηκώσει το κατά τα άλλα φιλήσυχο κοινό της πόλης μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την ΜΕΝΤ.

Εθνικός Κοζάνης-Πιερικός Αρχέλαος 65-70

Διαιτητές: Εκίζογλου, Αγραφιώτης Β.

Δεκάλεπτα: 17-19, 28-36, 48-43, 65-70

Εθνικός Κοζάνης (Καλομενίδης): Ματούλας 7 (1), Κάτανος 3 (1), Σούπουρας 20 (4), Τσολάκης 3, Γιαμούζης 6 (1), Καπενης 12, Τοπάλλι 8, Γκουτζιομήτρος, Μακρίδης 6.

Πιερικός Αρχέλαος (Ευγενειάδης): Λιόλιος 18 (2), Ζαφειρούδης 5 (1), Τσορτανίδης, Γκογκίδης 15 (1), Γαλανός, Ροδοστόγλου 18, Κοντσές 5 (1), Τσιόγκας 9.

Share This Article