Δεν «Χ»άρηκε η Κοζάνη κόντρα στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, μία νίκη μακριά από τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα της Κοζάνης με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σε μία μέρα όπου θύμιζε καλοκαίρι, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν στο ΔΑΚ Κοζάνης την ομάδα του Κεραμιδίου, σ’ ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο πρώτο μέρος παρακολουθήσαμε ένα από τα χειρότερα ματς της σεζόν, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική, με την αναμέτρηση να περιορίζεται κυρίως στον χώρο της μεσαία γραμμής.

Ο κύριος Μπαδήμας έκανε ροτέισον στην αρχικά ενδεκάδα της Κοζάνης, χρησιμοποιώντας κάποιους ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κάπως διαφορετικό, αφού είδαμε περισσότερη όρεξη και από τις δύο ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Κοζάνη άνοιξε το σκορ (1-0) στο 63′ λεπτό, με τον Κανούλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κεραμιδίου με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πάνου. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και για δεύτερο γκολ, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες με τους Νιάσσε και Γιαλαμίδη, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι.

Και αφού δεν το έβαζε η Κοζάνη, το έβαλε τελικά ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, αφού από το πουθενά, στο 86′ λεπτό ο συνήθης ύποπτος Σεχολάρι, με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιόζη, κάνοντας το 1-1.

Να τονίσουμε πως έπρεπε να φτάσουμε στην 21η αγωνιστική για να δεχτεί η Κοζάνης γκολ στην έδρα της!

Έτσι το τελικό 1-1 μοίρασε στις ομάδες από έναν βαθμό, με την πρωτοπόρο και αήττητη Κοζάνη να φτάνει τους 47 βαθμούς και να απέχει μόλις μία νίκη από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, στις επόμενες πέντε αγωνιστικές. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο ΔΑΚ Κοζάνης τον Μακεδονικό Φούφα.

Από την άλλη ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, έφτασε τους 31 βαθμούς και την 5η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Σ.Κοζάνη: (Νίκος Μπαδήμας) Καραγκιόζης, Πάνος, Παπανικόπουλος (61’ Νιάσσε), Μπακάλης (46’ Παπαδόπουλος), Γιαλαμίδης, Βοριαζίδης (46’ Τσώτσος), Κούφας, Στόιος (61’ Λάμπογλου), Κανούλας, Ψάλτης, Παπαργυρίου (84’ Τσαπακίδης)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: (Βαγγέλης Μόρας) Τσιλεγκερίδης, Φυτόπουλος, Λαμπίρης, Γκιώνης (72’ Τουλίκας α.α.), Καρτσαμπάς, Δαλαμήτρας, Μαργαρίτης (76’ Τρούμπαλος α.α.), Σεχολάρι, Κριεμάντι, Μπατζώνης (30’ Ζουκάν α.α.)

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article