Γ’ Εθνική: Φ.Σ.Κοζάνη – Μακεδονικός Φούφα την Κυριακή, πέντε “στροφές” πριν το τέλος!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με το παιχνίδι Κοζάνη – Μακεδονικός Φούφα συνεχίζεται η 22η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο ΔΑΚ Κοζάνης

Με νίκη η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα χρίζεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια του Ομίλου.

Η διαφορά των δεκατεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Πιερικό δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό της ομάδας της Κοζάνης να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο,και παράλληλα να ξεκουράζει ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει τα περισσότερα παιχνίδια και έχουν καταπονηθεί.

Για την ομάδα της Κοζάνης το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο, κοιτάζει πλέον το πώς η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες μπαράζ..

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα παλεύουν για την σωτηρία της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο.

“Όσο ζούμε ελπίζουμε” λένε στην ομάδα της Εορδαίας,τα τελευταία παιχνίδια δείχνει να τα καταφέρνει με πολύ πάθος και δύναμη πήρε πολύ σημαντικές νίκες που τις δίνουν ακόμη ελπίδες να κυνηγήσει το όνειρο της σωτηρίας.

Το ενδιαφέρον φυσικά έχει να κάνει και με το αήττητο της Κοζάνης που παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα σε Εθνικές Κατηγορίες και αυτό λέει κάτι…..

Εάν η Κοζάνη κερδίσει “κλειδώνει” τον φετινό τίτλο πανηγυρικά!!!!Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα παρατείνει την κατάκτηση του τίτλου από τους ερυθρόλευκους,ενώ θα δώσει “ανάσες” σωτηρίας στην ομάδα της Εορδαίας

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article