Γ’ Εθνική: Στα σκαριά καταγγελία σε βάρος ομάδας για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής ολοκληρώθηκε, ωστόσο στα σκαριά βρίσκεται αυτή τη στιγμή μια πολύ περίεργη υπόθεση. Και όπως μας μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές, έχει να κάνει με καταγγελία σε βάρος ομάδας για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Είναι μια υπόθεση, η οποία δεν σχετίζεται με το Μητρώο της ΓΓΑ, και σύμφωνα με νομικούς κύκλους και εκτίμηση βορειοελλαδίτη νομικού, έχει πολύ ενδιαφέρον.

Για την ώρα πρέπει να μείνουμε μόνο εδώ, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς πρέπει να δούμε αν η εν λόγω υπόθεση θα πάρει επίσημη μορφή προσφυγής εναντίον συγκεκριμένης ομάδας και αν και κατά πόσο αυτή η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, θα έχει κάποια επιχειρήματα τέτοια που να παράξουν νομικό αποτέλεσμα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, πιθανότατα να δημιουργήσει μια σειρά από αλυσιδωτά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παραμονή στην κατηγορία. Θυμίζουμε μόνο ότι η περσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Αγροτικό Αστέρα, προκάλεσε την ακύρωση ενός ολόκληρου ομίλου, από τον οποίο δεν υποβιβάστηκε εν τέλει καμία ομάδα.

Πηγή: ilia.news

Share This Article