Γ’ Εθνική: Με τρεις απουσίες στο ντέρμπι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο ΓΑΣ Σβορώνου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Να συνεχίσει την εντυπωσιακή αήττητη πορεία των 10 αγώνων αλλά και να επιστρέψει στις νίκες φιλοδοξεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης δοκιμάζεται στην έδρα του Νέου Κεραμιδίου κόντρα στον Εθνικό, στο τοπικό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Μακεδονικό Φούφας άφησε «ξινή» γεύση σε όλο τον οργανισμό του ΓΑΣ που ναι μεν επέκτεινε το αήττητο σερί του, αλλά ασφαλώς και αποτέλεσε ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεδομένης της δυναμικής αλλά και της φόρμας των δύο ομάδων, με το σύνολο του Νίκου Θεοδοσιάδη να φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Ο τεχνικός του ΓΑΣ θα στερηθεί τρεις ποδοσφαιριστές στο σπουδαίο ντέρμπι, τον τραυματία Σωτήρη Καραγκούνη, καθώς και τους Δημήτρη Δημηνά και Γιάννη Τζώτζο που έχουν στρατιωτικές και μαθητικές υποχρεώσεις αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φωκαίδης, Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης

MikriLiga

Share This Article