Γ’ Εθνική: Ήττα στο φινάλε για την Α.Ε.Π.Κοζάνης και υποβιβασμός “σοκ”!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μερικές φορές ίσως και να μην χωράνε λόγια σε μία κατάσταση. Η ΑΕΠ Κοζάνης αδυνατεί να πιστέψει ότι υποβιβάστηκε από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στο Τοπικό Πρωτάθλημα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Οι «Πόντιοι» δυστυχώς αποχαιρετούν την Γ Εθνική, ως χειρότεροι 9οι στους συνολικά πέντε ομίλους, κάτι που μοιάζει με εφιάλτης.

Μετά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών, η ΑΕΠ Κοζάνης είχε αποκτήσει ψυχολογία και όλα έδειχναν που θα κερδίσει την παραμονή της, αρκεί στην 26η και αγωνιστική, να έπαιρνε ισοπαλία ή να κέρδιζε τον Α.Ο. Χανιώτης, κάτι που δεν έγινε και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 2ου Ομίλου αλλά και των άλλων, έπεσε στο Α Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Η Χανιώτη προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με τον Τοπούζη, με τους «βυσσινή» να ισοφαρίζουν στο 34’ με τον Ρίντι Σάλλα. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 53’ με τον Κουλούσια, ο οποίος έκανε το 1-2 για την ΑΕΠ Κοζάνης.

Εκεί που όλα έμοιαζαν ιδανικά, ο Α.Ο. Χανιώτης, που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, έκανε μεγάλο come back, αφού αρχικά στο 78’ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Χατζή, ενώ στο 83’ ο Τοπούζης έκανε το 3-2, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ΑΕΠ.

Η απογοήτευση σίγουρα θα είναι πολύ μεγάλη, τόσο στους ποδοσφαιριστές, και το τεχνικό τιμ, όσο και στην Διοίκηση.

Κρίμα για αυτή την ΑΕΠ, που προσπάθησε, έφτασε τόσο κοντά αλλά τελικά δεν τα κατάφερε…

www.top-sport.gr

Share This Article