Γ’ Εθνική:”Σαρωτική” η Α.Ε.Π.Κοζάνης κέρδισε εύκολα με 5-0 τον πολύ “κακό” Μακεδονικό Φούφα….

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Σαρωτική η ΑΕΠ στο γειτονικό ντέρμπι κέρδισε τον Φούφα με 5-0

Πιάνοντας καταπληκτική απόδοση η ΑΕΠ Κοζάνης και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την πολύ κακή μέρα που βρέθηκε ο Μακεδονικός Φούφα πήρε μια σπουδαία όσο και εντυπωσιακή νίκη με 5-0 στο ντέρμπι των ουραγών.
Με αυτή τη νίκη η ΑΕΠ πήρε ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια ενώ για τον Μακεδονικό Φούφα τα πράγματα όσο πάει γίνονται και πιο δύσκολα.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 7′ προηγήθηκαν με 2-0 με τον Φούφα να χάνει στο 10′ τεράστια ευκαιρία να μειώσει με τον Χάιτα και από εκεί και μετά μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο με την ΑΕΠ Κοζάνης να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 3′ εκτέλεση φάουλ από τον Πατίλα κεφαλιά ψαράκι του Λόπεζ 1-0 και λίγο αργότερα ο Βασίλτσης ολομόναχος μέσα στη περιοχή με σουτ έκανε το 2-0.
Στο 10’μεγάλη ευκαιρία για τον Φούφα όταν μετά από κακή απομάκρυνση της μπάλας από τον Καλιαμπάκα ο Χάιτας βρέθηκε μόνος απέναντι του αλλά δεν μπόρεσε να το νικήσει στο τετ-α-τετ.
Στο 16′ σέντρα Καρασιούνα ο Θεοδουλίδης δεν μπόρεσε να φτάσει στη μπάλα από πλεονεκτική θέση (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι κρατήθηκε αντικανονικά).

Στο 26′ εκτέλεση φάουλ από τον Πατίλα κακός υπολογισμός από τον Δημητριάδη και ο Βασίλτσης από κοντά έκανε το 3-0.

Δυνατά μπήκε και στην επανάληψη η ΑΕΠ και στο 54′ κάθετη πάσα από τον Perdomo στον Βασίλτση αυτός με τακουνάκι έστρωσε στον Κουλούσια και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 4-0.
Στο 68’ο Μητσόπουλος ανατράπηκε από τον Καλιαμπάκα μέσα στη περιοχή με το διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χάιτας αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ μπλόκαρε τη μπάλα και κράτησε το 4-0.
Σα να μην έφτανε αυτό για τον Φούφα στην επόμενη επίθεση της ΑΕΠ ο Περντόμο βρέθηκε απέναντι στον Δημητριάδη και με πλασέ έκανε το 5-0.
Στο 86′ ο Δημητριάδης κράτησε το 5-0 αποκρούοντας το σουτ του Κουλούσια από κοντά.

Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Σ.Δ. Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Χρυσαίδης- Τζημόπουλος (Σ.Δ. Χαλκιδικής)

ΑΕΠ Κοζάνης : Καλιαμπάκας (78ο Μεντεσίδης), Λόπεζ, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος (46ο Αδαμόπουλος), Μιγιένκα (65ο Ζάβκο), Κουντούρης, Ρ. Σάλλα, Πατίλας , Πέρντομο (73ο Καραγιαννίδης) , Κουλούσιας, Βασίλτσης (65ο Παπαζήσης)

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Παπάς (55ο Ρωσσίδης), Σεκουλίδης,
Μωυσιάδης (65ο Πολυχρονίδης), Βασάκης (65ο Λιάμης), Κοντογουλίδης,
Θεοδουλίδης (55ο Μητσόπουλος), Χάιτας, Καλογιαννίδης, Καρασιούνας (34ο Ηλιάδης), Τοπάλης.

Ρεπορτάζ: Θεόφιλος Ηλιάδης e- ptolemeos

Φωτογραφίες: Αθλητική Ανασκόπηση Κατερίνα Πολιτίδου

Share This Article